Keresési eredmény a(z) „metro” címkére
Rendezés:

Vasút

Befejezték Bécs legrégebbi metróvonala, az U6 szerelvényeinek klimatizálását és az összes kocsit napvédő fóliával vonták be. Összesen négymillió eurót fordítottak a beruházásra.

Vasút

Állomásfelújítási munkálatok miatt július 13-ától nem állnak meg a szerelvények a Corvin-negyednél és a Semmelweis Klinikáknál.

Vasút

A sajátos földtani adottságok miatt a szentpétervári metró a világ egyik legmélyebb föld alatti vasúti rendszere. Szekeres András, a Junkies frontembere szinte hazajár a Nagy Péter cár alapította orosz nagyvárosba, és amikor A-ból B-be kell eljutnia, előszeretettel veszi igénybe a jól működő „petyerburgszkoje metro” szolgáltatásait.

Vasút

A megállás és az újraindulás néhány vonalon torlódást okozhat, ezért utasok és a többi közlekedő megértését kéri a BKK.

Vasút

Életbe lépett a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások enyhítésének második szakasza, így több mint két hónapnyi leállás után hétfőn újraindult az ukrán főváros metróhálózata.

Vasút

A BKK Központi ügyfélszolgálata, továbbá a BKK Ügyfélközpontok május 25-étől ismét az ügyfelek rendelkezésére állnak.

Vasút

A szakemberek folyamatosan dolgoznak a metróvonal Kőbánya-Kispest és Népliget közötti szakaszán.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló május 11-étől május 17-éig.

Vasút

A János-hegyi libegőt és a fogaskerekűt is le lehetne állítani – a pandémia idején még kisebb forgalmú mellékvonalakkal egyetemben.

Vasút

A 3-as metróvonal középső szakaszán két hónapja tartanak a rekonstrukciós munkálatok az Arany János utca és Ferenciek tere metróállomásokon, azonban már a belváros több pontján is elkezdődtek az előkészületek a folytatáshoz.