Keresési eredmény a(z) „raktarbazis” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

Magyarország egyik legnagyobb logisztikai központja az elmúlt évben növelte raktárkapacitását, árbevételét és üzemi tevékenységének hatékonyságát.

Ellátási lánc

A világ vezető logisztikai ingatlanvállalata közzétette európai tevékenységének 2018. negyedik negyedévi és éves eredményeit.

Ellátási lánc

A Prologis előrejelzése szerint a trendeknek köszönhetően jelentősen nő az ellátási láncok hatékonysága, költségmegtakarítást eredményezve a logisztikai ingatlanok bérlőinek.

Ellátási lánc

A csaknem tizenkétezer négyzetméteres csarnokot mintegy két és fél milliárd forintból fejlesztette a NIPÜF Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt.

Ellátási lánc

Az In-Management vezető ipari ingatlanüzemeltető vállalat létrehozta a magyar piac egyik legnagyobb egységes koncepció szerint megvalósult logisztikai központ hálózatát.

Ellátási lánc

A Coca-Cola HBC Magyarország Kft. raktárának és más hasonló beruházásoknak köszönhetően a magyar export idén elérheti a százmilliárd eurót.

Közút

Ezzel már több mint 9000 négyzetméter raktárcsarnok áll rendelkezésre az ipari parkban.

Közút

Európai uniós támogatással, több mint 1,2 milliárd forintból új üzemcsarnokot építenek és fejlesztik logisztikai infrastruktúrát.

Közút

Miért épül raktárbázis és logisztikai központ egy ezerötszáz lelkes falu közelében?

Repülés

A Budapest Airport (BA) 2000 négyzetméter alapterületű raktárépületet adott át a Lufthansa Techniknek.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/