Az autópálya vonzóereje

iho   ·   2013.10.29. 15:12

Az acélszerkezeteket forgalmazó osztrák Ingrid L.Blecha cég a Fejér megyei Daruszentmiklóson építi fel új raktárbázisát – tudatta a duol.hu portál. A vonzerőt az M6-os autópálya közeli lehajtója, valamint az épülő M8-as csomópont jelenti – hangsúlyozták a megnyitón. A fogallkoztatási gondokkal küzdő településnek ez a beruházás új munkahelyeket is jelenthet. A kéthektáros területen elhelyezkedő hétezer négyzetméteres raktárcsarnok építése a közeljövőben, november elején kezdődik.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.