Keresési eredmény a(z) „svedacellovag” címkére
Rendezés:

Blog

„Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy ország, amelynek egyik eldugott szegletében volt egy kicsiny falu. Ebben a kicsiny faluban lakott egy maréknyi lelkes fiatal csapat, akik úgy döntöttek egyik nap, hogy mindenféle vasúti tapasztalat és előélet nélkül vasúti klubot fognap alapítani. Így is tettek...”

Blog

Az egyik kedvenc kanyarom, ahol mindent beleadhatok.

Blog

Irány a Geen Cargo, avagy Hallsberg és a Fekete erőd!

A jó mozdonyvezető alapos képzést kap, ebből pedig a Green Cargonál nincs hiány. A következő 5 hétre kezdetnek Hallsbergbe lettünk száműzve. Hiába, ott a központ, ott az ország legnagyobb rendező-pályaudvara, egy lepukkant kicsi város mellett a semmi közepén nagyjából úgy félúton Göteborg és Stockholm között. Ez a hely amúgy is a vasúti csomópontjáról híres, semmi egyébről.

Blog

Egy időre ilyen-olyan okokból úgy döntöttem, kivonom magamat a forgalomból, majd a 2017 januári váltás után úgy döntöttem, végleg eltűnök a süllyesztőben, ám ez az időszak máig bezárólag annyi változást hozott, mind minőségében, mind pedig mennyiségében, hogy úgy és azt éreztem, meg kell veletek osztanom a dolgokat.

Blog

Úgy éreztem, valahogy viszonoznom kell a két szolnoki vezér kedvességét és emberségét, amiért a tavalyi Történelmi Székely Gyorson velük lehettem életem legszebb pillanatait átélve.

Blog

Találkozás egy régi kedves ismerőssel.

Blog

Avagy egy régi álom valóra válása: közel két hónappal az utazás után, túl a lakásom felújításán, valamint második gyermekem megszületésén kissé megfáradva, ám annál több melegséggel és boldogsággal megpróbálok most visszaemlékezni arra, hogy mi és hogyan is történt.

Blog

Túl a második típusismereten és túl az első két hónapnyi szolgálaton kisebb-nagyobb bökkenőkkel.

Blog

Tavaly sikeresen befejeztem azt az iskolát, amely elérhetetlennek tűnt. Most már a munkahely és a megbecsülés a cél. Az egyik kollégám egy csíki lány!

Vasút

Már menetrendszerinti szolgálatba állt az első Siemens Vectron Svédországban.