Keresési eredmény a(z) „svedacellovag” címkére
Rendezés:

Blog

Az egyik kedvenc kanyarom, ahol mindent beleadhatok.

Blog

Irány a Geen Cargo, avagy Hallsberg és a Fekete erőd!

A jó mozdonyvezető alapos képzést kap, ebből pedig a Green Cargonál nincs hiány. A következő 5 hétre kezdetnek Hallsbergbe lettünk száműzve. Hiába, ott a központ, ott az ország legnagyobb rendező-pályaudvara, egy lepukkant kicsi város mellett a semmi közepén nagyjából úgy félúton Göteborg és Stockholm között. Ez a hely amúgy is a vasúti csomópontjáról híres, semmi egyébről.

Blog

Egy időre ilyen-olyan okokból úgy döntöttem, kivonom magamat a forgalomból, majd a 2017 januári váltás után úgy döntöttem, végleg eltűnök a süllyesztőben, ám ez az időszak máig bezárólag annyi változást hozott, mind minőségében, mind pedig mennyiségében, hogy úgy és azt éreztem, meg kell veletek osztanom a dolgokat.

Blog

Úgy éreztem, valahogy viszonoznom kell a két szolnoki vezér kedvességét és emberségét, amiért a tavalyi Történelmi Székely Gyorson velük lehettem életem legszebb pillanatait átélve.

Blog

Találkozás egy régi kedves ismerőssel.

Blog

Avagy egy régi álom valóra válása: közel két hónappal az utazás után, túl a lakásom felújításán, valamint második gyermekem megszületésén kissé megfáradva, ám annál több melegséggel és boldogsággal megpróbálok most visszaemlékezni arra, hogy mi és hogyan is történt.

Blog

Túl a második típusismereten és túl az első két hónapnyi szolgálaton kisebb-nagyobb bökkenőkkel.

Blog

Tavaly sikeresen befejeztem azt az iskolát, amely elérhetetlennek tűnt. Most már a munkahely és a megbecsülés a cél. Az egyik kollégám egy csíki lány!

Vasút

Már menetrendszerinti szolgálatba állt az első Siemens Vectron Svédországban.

Vasút

Rájár a rúd mostanában Svédország vasúti hálózatára, sorozatosan történnek síntörések és siklások országszerte, ám most megoldódni látszik a probléma, amit a svéd országgyűlés is egybehangzóan támogat.