Keresési eredmény a(z) „szemelyszallitas” címkére
Rendezés:

Vasút

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jóváhagyásával újabb kedvezményeket vezethetnek be az elektronikus csatornákon értékesített menetjegyekre a hazai vasúttársaságok.

Vasút

Végleg megállhat a még ingázó két szerelvény a decemberi menetrendváltáskor.

Vasút

A magyar fejlesztési miniszterhez fordult Tánczos Barna a Corona és Hargita vonatok étkező- és hálókocsi-szolgáltatásainak ügyében.

Zöldút

Áru- és személyszállításra egyaránt alkalmas a Bécsben kifejlesztett tom-tom fantázianevű elektromos könnyűgépjármű, amelyet a Thinkport VIENNA innovációs műhely és mobilitási labor megnyitóján mutattak be.

Vasút

A dunakanyari pilot projekt sikeres volt; a tarifarendszer hatékonyságán sokat javít, ha világos társadalompolitikai elvárások jelölik ki a kereteket – többek között ezek is elhangzottak egy rangos fővárosi eszmecserén.

Vasút

Feltámadás vagy összeomlás? Interjú Szentes Józseffel, a román államvasút személyszállító üzletágának a vezérigazgatójával.

Repülés

A régiók vezetője természetesen Ázsia, a legnagyobb utasszállító a Southwest, a legnagyobb teherszállító a FedEx, a legtöbb nemzetközi légiutas amerikai.

Vasút

Ha nem tudunk fejleszteni, jobb híján adjuk el régi termékünket új néven!

Vasút

A visegrádi négyek magyar elnöksége hivatalos programjának részeként hívta életre a Hungrail a Magyar Vasút 2017 konferenciát.

Vasút

A projekt magyar–román együttműködés keretében valósul meg. Kiderült, a 150-es 2022-re újulhat meg.