Az én légitársaságom? Ha tetszik, szavazok

iho   ·   2013.12.10. 10:00
cim787a
A kétszeres győztes, vajon sikerül-e harmadszor?

Idén is december végéig lehet szavazni az „Én légitársaságom” jelöltjeire. A díjat azzal a szándékkal hozták létre, hogy a magyar utazóközönség is elmondhassa, melyek azok a hagyományos és fapados légitársaságok, amelyeket a legjobbnak tartanak hazánkban – hangzik az iho/repüléshez eljuttatott közlemény.

A repjegy.hu repülőjegy értékesítő oldal, az online repülőjegy-értékesítő piac legnagyobb magyar szereplője, idén újra szavazásra buzdítja a hazai légiutasokat. A december végéig tartó online felmérésben bárki részt vehet, csupán értékelnie kell legutóbbi repülőútjait. A szavazásban több nézőpontból értékelhetőek az egyes társaságok: a menetrend, ár-érték arány, fedélzeti szolgáltatások vagy a légiutaskísérők hozzáállása. A repjegy.hu a szavazók között értékes ajándékokat sorsol ki, a fődíj pedig egy európai repülőjegy két személy részére valamint 50 ezer forint értékű szállásutalvány.

A társaság, amelynek szerették a légiutaskísérőit

„A tavalyi független felmérés mind a légitársaságok, mind a szavazók körében óriási sikert aratott. 2 500 feletti értékelést végeztek a látogatók, továbbá 600-nál is több repüléssel kapcsolatos élménybeszámolón keresztül olvashattuk a magyarok repülési tapasztalatairól. A sikerek arra motiváltak bennünket, hogy a szavazásból hagyományt teremtsünk és évről évre megkérdezzük az utasok véleményét repülős útjaikról. Idén már év elejétől van lehetőség a légitársaságok véleményezésére. A voksolás jelenlegi állását természetesen szeretnénk titokban tartani, de annyit elmondhatok, hogy érdekes változásokra lehet számítani a tavalyi eredményekhez képest” – árulta el Habóczki Zsolt, a Weco-Online Kft. ügyvezető igazgatója.

Fontos kategória, fontos kategória-győzelem: a kedvező menetrend

A végeredmény már nem várat sokat magára, január végén ugyanis kiderül, mely légitársaságok nyerik el az  „Az Én Légitársaságom 2013” címet. A voksolás a http://www.repjegy.hu/azenlegitarsasagom2013 oldalon keresztül történik.

Amint arról az iho/repülés is beszámolt, a tavalyi és a tavalyelőtti összesített szavazást is a Qatar Airways nyerte, a légikísérők versenyében a Travel Service, a fedélzeti ellátás szerint a Turkish Airlines, a legjobb menetrend kategóriában pedig a KLM végzett az élen.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek