Csopa–Indóház: Start

iho   ·   2019.12.04. 13:01

A vasút életünk lényegi része, mindenkinek van véleménye róla, akkor utazik vonattal, akár nem. Az összkép vegyes, és a Start még esztendeje sem hivatalban lévő új felsővezetése elszánta magát arra, hogy felszámolja a vasút a koncepcióalkotás terén tapasztalható évtizedes lemaradását. A változások nem csak a tervezett járműbeszerzésekben, működő jegykiadó automatákban és használható menetrendek szerkesztésében nyilvánulnak meg: a MÁV-Start az új vasútvállalati modellnek megfelelően már vevőként léphet fel a társaságon belül, újabban megrendelheti például, hol kell felszámolni a lassújeleket.

Tehát december 10., 17 óra, Csodák Palotája, Indóház közlekedési est Kormányos Lászlóval. Minden érdeklődőt tisztelettel várunk! A rendezvényen Csopa havibérlettel, napi- vagy kedvezményes délutáni (16 órától helyben váltható) belépőjeggyel lehet részt venni. Előzetes regisztráció a tok@csopa.hu e-mail címen.

csopa.hu

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek