Meglepetés Japánból

iho/vasút   ·   2011.10.05. 13:55
title

A Great Richwyn méltán pályázhat a legnagyobb kiterjedésű OMSI-pálya címére, a fiktív település 13 négyzetkilométernyi területen fekszik, összesen 16 vonal található rajta. Maga a pálya egy nagyvárost mutat be, amelyet Hongkong ihletett. A térkép közepén egy hatalmas hegy található, míg a pálya szélén a tenger látható. Amint említettük, egy igen kiterjedt buszhálózat áll rendelkezésünkre, amelyek változatos útvonalon járnak. A nagy kiterjedésű városhoz két garázs is tartozik, utóbbiakat szolgálati járat is összeköti. A járatokhoz profin kidolgozott fordákat kapunk, a buszok reggel a garázsból állnak ki, és este ott is végeznek. Napközben műszaki pihenő is van, amely úgy működik, hogy az utolsó kanyar után egy másik forgalmi számot kell betöltenünk. A köztes időszakban pedig pihenhetünk. Természetesen ilyenkor félre kell állni, hogy a buszforgalmat ne akadályozzuk.

Emelkedő Hermannskogel felé. A hegyre több járat is felmegy, szükség lesz a vezetői tudásra

A vonalak között találunk körjáratokat, egy gyorsjáratot, valamint egy éjszakai buszt is. Profin elkészített pályáról van szó, metróállomás mellett állva halljuk, ahogy a mélyben elindul a földalatti, de működő S-Bahn is színesíti a közlekedést.
A hatalmas kiterjedésnek viszont ára van, igen nagy teljesítményű gépre van szükségünk, különösen igaz ez a napfelkeltére/napnyugtára. A készítő minimum 4 gigabyte memóriát javasol, és legalább kétmagos, 2 gigahertzes processzort.

A pálya térképe a végállomásokkal. A vonal hivatalos oldalán minden járatról saját térképet találunk

Fontos tudni, hogy a kiegészítő egyelőre csak az SD202-es buszokat támogatja, a működéshez szükségünk lesz néhány extra kiegészítőre, ezekről, a járatokról és a fordákról a profin elkészített weboldalról kapunk bővebb tájékoztatást.


Kapcsolódó hírek