RATO motorok - megbízható és hatékony teljesítmény

iho   ·   2019.11.13. 10:34

(x)

Miért ideális választás a RATO motor?

  • Az egyszerű és azonnali indítás a RATO motorok védjegye. A tervezés során a mérnökök külön figyelmet fordítanak az indítás gördülékenységére, ezért a zökkenőmentes üzembe helyezés garantált.
  • Az alacsony zajszint egyre nagyobb szerepet játszik a motorok kiválasztása folyamán. A régi típusú motorok még hatalmas, szinte fülsüketítő zajt bocsátottak ki, azonban a modern RATO motorok kifejezetten alacsony zajszintet biztosítanak.
  • Munkavégzés közben a motor rázkódása valóban kellemetlen jelenség. A munkavégző számára nagyobb fizikai megterhelést jelent a munkagép stabilan tartása, és ez idő előtti fáradtsághoz vezet. A rázkódó motor kevésbé precíz munkát eredményez, ezért a RATO odafigyel a lehető legalacsonyabb rezgés elérésére.

A RATO népszerűsége

A RATO termékek népszerűsége nem véletlen, hiszen a motorok és alkatrészek a magas hatékonyság mellett strapabíró használatot tesznek lehetővé. A kínai székhelyű vállalat kifejezetten Európa kertigép vállalataival és szakszervizeivel áll szoros együttműködésben.

Érdemes kiemelni, hogy a cserélendő alkatrészek a RATO kiváló logisztikai rendszerének köszönhetően mindig rendelkezésre állnak. Európa országai folyamatos utánpótlást kapnak az alkatrészek terén, és a legfontosabb, hogy ez nem párosul magas árakkal. A költséghatékonyság és a minőség egyszerre van jelen a RATO termékeknél, ezért minden hobbikertész és professzionális szakember számára kiváló megoldást nyújtanak.

Az alkatrészek egyre szélesebb körben elérhetők, mivel számos új helyen kerülnek be a forgalmazott termékek közé. Az európai kertigép tulajdonosok számára optimális választás a RATO eszközök használata, hiszen ár-érték arányban kimagasló lehetőség.


Mit célszerű tenni RATO motor alkatrész meghibásodása esetén?

Legelőször ajánlott a probléma pontos forrását meghatározni. Mindenki a saját szakmai tudása alapján láthat hozzá a hibás alkatrész megkereséséhez, de nem muszáj egyetlen percet sem ilyen jellegű munkával tölteni. A szervizek és szakemberek hatékony segítséget nyújtanak a problémák felderítésében.

Amint fény derült a hibás alkatrészre, következhet a csere. Fontos megjegyezni, hogy kizárólag megbízható forrásból érdemes az alkatrészeket beszerezni. Az Agrooroszi Kertigép Alkatrészek Webáruház RATO motor alkatrészei garantáltan eredeti, magas minőségű termékek.

Kapcsolódó hírek