Keresési eredmény a(z) „airbus” címkére
Rendezés:

Repülés

Az amerikai cég polgári gépei közül csak a 787-es lesz le Bourget-n, és egy cargo-737-es. A házigazdák aduja az óceánt átrepülni képes A321-es változat lesz.

Repülés

Bordeaux repülőterére repült át az Etihad Airways első Airbus A350-1000 szélestörzsű repülőgépe. Egyes információk szerint a vadonatúj, szinte „nullkilométeres” gépre hosszabb távú tárolás vár. De biztos ez?

Repülés

A lépésről még tavaly decemberben írtak alá szándéknyilatkozatot – közölte a toulouse-i székhelyű társaság.

Repülés

Ünnep volt a kanadai Mirabel repülőterén: május 20-án ünnepélyes körülmények között adták át az Airbus 12 ezredik, legyártott repülőgépét. A szerencsés „nyertes” az amerikai Delta Air Lines lett.

Repülés

Markáns típusváltást hajt végre hamarosan az amerikai Delta Air Lines a transzatlanti járatai jelentős részénél. Búcsúznak a Boeing 767-esek, helyükre az Airbus A330-as család tagjai lépnek.

Repülés

Az izlandi légitársaság most megszellőztetett, hosszútávú stratégiai terveiben gyártóváltás lehetősége szerepel. Isten veled, 737 MAX, hello A321neo?

Repülés

A járat Dohából Londonba tartott, egy utas lett rosszul az A380-ason.

Repülés

A CAAC felfüggesztette a légialkalmassági engedélyeket a MAX-ok számára. Óriásüzlet a konkurenciával: egyezmény 300 Airbusra. A kivizsgáló kételyei.

Repülés

Meddig maradnak a gépek a földön? Veszélyben az egész MAX-program? Macron az Airbus érdekében tárgyal, az oroszok az MC-21-est ajánlják a 737-esek helyett.

Repülés

A budapesti Wizz-gépek fele idén már P&W hajtóműves lesz. Csendesebb gépek, kevesebb lakossági panasz, kevesebb  kibocsátás. Nyolc év múlva a társaság 300-as flottát repül.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/