Keresési eredmény a(z) „airbus” címkére
Rendezés:

Repülés

Hogyan kell eladni szalonon és szalonon kívül? Búcsúzik az Airbus arcéle, tízezernél több gép értékesítője.

Repülés

Jóval több gépeladás, kevés szélestörzsűt, regionálist és turboprop-gépet vettek a cégek. Az Airbus szerint a Boeing aláígért az európaiaknak.

Repülés

A katonáknál létező rendszer polgári változata: hangrögzítő, adatrögzítő és vészhelyzeti jeladó egyben, a gépből kilökődve, a tenger felszínén.

Repülés

A két évvel ezelőtti neo-óriásrendelés árnyékában tíz ceót visszamondott a társaság, de lehet, hogy azokra mégicsak szüksége van.

Repülés

A leghosszabb 737-esből már 240 példányt kötöttek le, a Boeingnak sikerült 787-eseket is eladnia, az Airbus százgépes 320neo rendelést kapott.

Repülés

Megvan a párizsi szalon első, illetve előszenzációja. Ülésszámbővítés, megosztott wingletek, nő a felszálló tömeg, a hajtómű marad.

Repülés

A reduktorrepedések megoldására még az idén meglesz a hatósági engedély. Ki viseli a 2,2 milliárdos büntetést? Bevetések a Szaharában, fellépés Párizsban.

Repülés

Kérdés persze, mindebből lesz-e hivatalos bejelentés: még több utast az óriásgépre, hosszabb XWB, ellenfél a konkurencia NMA-terveire.

Repülés

De ahhoz, hogy legyen, aki repülje is a gépeket, több mint félmillió új pilóta és 550 ezer új karbantartó mérnök is kellene.

Repülés

Mentőöv lehet a húsz gép az A380-asnak, de mi lesz, ha ennyi jelenik meg a másodlagos piacon? Az Emirates problémái, van-e már utódja az alapítónak?