Keresési eredmény a(z) „airbus” címkére
Rendezés:

Repülés

A Virgin Atlantic tizenhét év után törölte rendelését. A Britishnek kellene több, de túl drága a gép. Lassul az A400-as gyártása is.

Repülés

Az MSN8000 egy kínai társaságé. Az eltérések oka talán a berepülésre használt, el nem adott néhány példány.

Repülés

Az Emirates-döntés háttere. A Qatar nem váltja A380-as opcióit rendelésekre, de az IAG lehet, hogy újabbakat vesz. Az igazi áttörés észak-amerikai üzlet lenne.

Repülés

Az „ezres” már szombaton járatot repül. Plusz 44 utas, erősebb hajtóművek. Lesz-e majd még nagyobb XWB? Az Airbus cáfol.

Repülés

A békés A320-asokból is lehet katonai gépet fejleszteni, a neo új hajtóművei teszik erre alkalmassá. Átépítés mindössze hat–nyolc hónap alatt!

Repülés

Emboeing vagy Boembraer? Válasz az Airbus–Bombardier lépésre. A brazil tábornokok garanciát akarnak, hogy az együttműködés nem terjed ki a hadiiparra.

Repülés

A „bandita” A321LR többek közt észak-atlanti járatokra specializált. Kiegészítő tartállyal, 206 utassal 7400 kilométert tud. Következik a száztonnás neo?

Repülés

Az Egyesült Államok hatósága az Egyesült Államok óriásvállalatával szemben a kanadaiaknak adott igazat, nem lesz 300 százalékos büntetővám, indulhat a Bombardier–Airbus közös vállalat.

Repülés

Szándéknyilatkozat: húsz gép plusz tizenhat opció. Tíz évre előre garantált, hogy marad a gyártósor, de kap-e cserébe fejlesztéseket a megrendelő?

Repülés

Rendelések: 1109 gép, kevesebb szélestörzsű. A380: ha nincs új Emirates-üzlet, le kell állítani a gyártást. 320neo: megoldották a P&W hajtóművek gondjait.