Keresési eredmény a(z) „airbus” címkére
Rendezés:

Repülés

A Dreamliner-gyilkos első felszállása. „Úgy repül, mint egy 330-as, csak jobban!" Új hajtóművek, nagyobb szárny, egyelőre nyolc példányban kelt el.

Repülés

A bejelentés nem meglepetés, a piacot meg kellett nyugtatni, mondja a francia sajtó. Guillaume Faury tavasszal veszi át az elnökséget.

Repülés

18 óra 45 perc Szingapúrból Newarkba. A gazdaságosabban üzemeltethető 350 ULR és a több utas fenntartható vonalat ígér.

Repülés

Az elért magasság már 23 kilométer körüli. Ami méltatlanul ritkán kerül szóba: az ugyancsak különleges vontatógép.

Repülés

62 ezer láb, vagyis egészen pontosan 18 ezer 897,5 méter: a motor nélküli merevszárnyú repülés újabb, egyelőre még nem hitelesített világrekordja.

Repülés

Ez az időszak is bekövetkezett: megtörtént az első Airbus A380-800 „wet leasing”, azaz a gép és
személyzetének lízingelése. A fehérre festett óriás Koppenhága és Larnaca között szállítja majd a
nyaralókat.

Repülés

A Singapore Airlines hamarosan átveheti az első Airbus A350-900ULR extra nagy hatótávolságú utasszállító repülőgépét. Az ázsiai vállalat volt az első megrendelő, így nem véletlen, hogy a jellegzetese SIA-színeket viseli az első példány.

Repülés

Az első Beluga Extra Large első felszállása. Airbus-szárnyak Toulouse-ba, összeszerelésre, műholdak Guyanára, kilövésre.

Repülés

Az utolsó kötések, a mérleg: majdnem másfélezer gép. Slusszpoén: különleges festéssel érkezett az első használtan értékesített A380-as óriás.

Repülés

A nagy eladási versenyben egyelőre a Boeing vezet. Hatodik generációs brit harci gép, most még csak makett és koncepció formájában.