Keresési eredmény a(z) „airbus” címkére
Rendezés:

Repülés

Az Aeroflot és a Pobeda homogén Airbus-gépparkra tér át. De akkor hová kerül kétszáz orosz gyártmányú utasszállító?

Repülés

A különleges repülőtér és a különlegesen kialakított utasszállítók. All-business, mindössze 32, de jólfizető utassal. Maga a típus is búcsúzófélben.

Repülés

Külön prémium és diszkont társaság, plusz a belföldi forgalmat öröklő légicég. Az Aeroflot nyugati típusoknál marad, de MC-21-eseket is használ majd, „ha sikeresek”.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló július 6-ától július 12-éig.

Repülés

Az európai gyártó szerint az iparág csak 2025-ben tér vissza a járvány előtti szintre. A leépítéseket még az érdekvédelmi szervezetek is el kell, hogy fogadják.

Repülés

A britek húzódoznak, de az Airbus szerint nincs értelme a kontinensen párhuzamos programoknak. Az oroszok minden fontosat leszállítanának a törökök új gépéhez.

Repülés

Kemény tárgyalások halasztott gépátvételekről, lemondásokról. Mára a leparkolt és aktív gépek száma nagyjából egyezik, de a flották talán sosem lesznek ugyanakkorák, mint tavaly.

Repülés

Befejezték a „dobozok" adatainak letöltését. Az igazi kérdés az első, nem stabilizált megközeltés: az előírthoz képest dupla magasság a pálya előtt, túl nagy sebesség a küszöbnél.

Repülés

A rövidebb törzsű változat jobban megfelel a csökkenő utazási igényeknek. Repül az első Delta 220-as. 14 ezres leépítés a láthatáron?

Repülés

Siralmas rendelési számok a Boeingnál, minimális átadások mindkét nagy gyártónál. Hogyan döntsön most egy társaság a beszerzésekről? IAG, Ryanair: óvatos racionalitás.