Keresési eredmény a(z) „boeing” címkére
Rendezés:

Repülés

850 gép eladása, köztük kevés a szélestörzsű. A legnagyobb egytételes rendelés nem a legnagyobb társasági rendelés. Mi lesz az óriásokkal?

Repülés

Wizz: száznegyvenhat keskenytörzsű Airbus. Váradi a hálózat „kontinensen túli” kiterjesztéséről. A flydubai Boeing-rendelése: kétszázhuszonöt 737MAX.

Repülés

Az Emirates garanciákat akar az A380-as üzlethez: még tíz évig gyártsák. Embraer: a térségben a regionális forgalom túl nagy gépeket használ.

Repülés

A várt A380-as rendelés eddig elmaradt, talán mert a gyártónak vissza kellene vásárolnia néhányat a légitársaságtól. A B787-A350 párbajt a Boeing nyerte.

Repülés

Kétszázhatvan keskenytörzsű, negyven szélestörzsű a listán. Kérdőjelek: MAX vagy nem MAX, „sima” 777 vagy X-változat? És: mely társaságokhoz kerülnek a gépek?

Repülés

San Francisco–Honolulu, némi késéssel, de pazar hangulatban... A 767-es, a típus, amely valaha a Malévnál is repült, jó megoldás a 797-esig?

Repülés

Tizennyolc százalékkal növelte üzemi eredményét az amerikai Boeing repülőgépgyártó a tavalyihoz képest erősebb kereslet miatt, és felfelé módosította az egy részvényre jutó eredmény-előrejelzését.

Repülés

Amiből sokat rendeltek, és amiből kevesebbet. Kihalóban lévő típusok, kétséges jövőjű óriás. Újdonságok keletről, újragyártandó orosz szélestörzsű.

Repülés

Forrong a légivilág. Köszönőkártya Trump elnöknek. „Állami pénzzel kitömött cégek” egyessége... De az amerikaiak nem vesztenek piacot.

Repülés

Kútba esik a döntő megrendelés? A Delta nem fizet büntetővámot. Ahol összeér a Cseries és B737-es kategóriája. Mi a baja az AirBaltic gépeinek? Kínai összeszerelés?!