Keresési eredmény a(z) „boeing” címkére
Rendezés:

Repülés

Trimmkerék, állásszögszenzorok, kiképzés, szoftver helyett processzorcsere – az EASA követelményei valószínűleg tovább halasztják az újraengedélyeztetést.

Repülés

Chip-csere vagy szoftver-módosítás? Utóbbi lenne a gyorsabb megoldás. A Boeing elnöke nyár végére reméli az új engedélyeket, aztán állíthatják vissza a MAX-okat a forgalomba.

Repülés

Az európai gyártó nem örül a komoly MAX-eladásnak. 861 utas- és teherszállító kelt el Le Bourget-n, tavaly Farnborough-ban 1464 gépre született üzlet.

Repülés

A British Airways vezette csoport vegyesen vásárol 8-as és 10-es változatokat, bízik a Boeingban és a típus sikeres visszatérésében.

Repülés

Elbizonytalanította a piacot a MAX-ügy, vagy/és kipukkant egy hatalmas rendelési buborék? Az első komolyabb üzlet az Air Lease százgépes szándéknyilatkozata.

Repülés

Az amerikai cég polgári gépei közül csak a 787-es lesz le Bourget-n, és egy cargo-737-es. A házigazdák aduja az óceánt átrepülni képes A321-es változat lesz.

Repülés

A Boeing bejelentette: idén áprilisban egyetlen repülőgépet sem sikerült értékesíteniük, ami korántsem megszokott a cég életében. Eközben a Ryanair is bejelentette: csak később veszi át 737 MAX-ait.

Repülés

A Boeingtől kiszivárgó értesülések szerint a közelmúltban tapasztalt kisebb csúszások ellenére is szinte biztos: a prototípus 777X még június vége előtt a levegőbe emelkedhet.

Repülés

Nehezen indul majd a Smartwings légitársaság nyári szezonja: két gépe május 17-én akadt össze a prágai Václav Havel repülőtéren. Személyi sérüléssel nem járt az esemény, de a két érintett utasszállító javításra szorul.

Repülés

Az izlandi légitársaság most megszellőztetett, hosszútávú stratégiai terveiben gyártóváltás lehetősége szerepel. Isten veled, 737 MAX, hello A321neo?

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/