Keresési eredmény a(z) „boeing” címkére
Rendezés:

Repülés

„Nincs biztosíték arra nézve, hogy a rendszer ne hibásodjon meg… Ezért vannak pilóták a kormánynál” - mondja az egyik nagy MAX-üzemeltető.

Repülés

Hibás állásszög-adatok: le kell kapcsolni az elektromos trimmet. Miért bukkant elő a probléma azután is, hogy kicserélték az érzékelőt?

Repülés

A TUI Stuttgartból Hurghadába tartó járata többszöri hívásra sem nem jelentkezett be az irányítóknál.

Repülés

A Boeing megkezdte az összeszerelést, a szimbolikánál persze fontosabb a típus valóságos sikere. A Lufthansa is venne, 340-esek beszámításával?

Repülés

Lízingelt gépek helyett saját utasszállítók, jöhet a típusegységesítés. Harmincnyolc lesz, maradhat?

Repülés

1994: „Csak semmi orsózás!” Kemény berepülő program után tizennyolc békés év a Cathay-nél. Átrepülés Tucsonba: visszafestik-e a gépet eredeti Boeing-színekre?

Repülés

Eladó egy elnöki Dreamliner, és meglepően olcsón megvásárolható a katari emír nagypapájának helyenként aranyozott, nagy hatótávolságú Jumbója.

Repülés

A legfontosabb nyersanyag legfontosabb szállítója Oroszország: az újabb szankciókkal szemben a legfőbb fegyver, ha a Boeing nem kap belőle...

Repülés

Az utolsó kötések, a mérleg: majdnem másfélezer gép. Slusszpoén: különleges festéssel érkezett az első használtan értékesített A380-as óriás.

Repülés

A nagy eladási versenyben egyelőre a Boeing vezet. Hatodik generációs brit harci gép, most még csak makett és koncepció formájában.