Keresési eredmény a(z) „boeing” címkére
Rendezés:

Repülés

Súlyos repülőesemény történt a Southwest Airlines WN-1380-as, New Yorkból Dallasba tartó járatával. A hajtóműhiba egy utas életét követelte, a gépben komoly károk keletkeztek.

Repülés

A Rolls&Royce hajtóműgyár újabb figyelmeztetést bocsátott ki. A Trent 1000-es hajtóművek további, szükséges vizsgálatai miatt ismét problémák várhatóak az ezzel a típussal szerelt Boeing 787-esek üzemeltetésében, rendelkezésre állásában.

Repülés

A Singapore az első társaság, amely mindhárom Dreamliner-változatot üzemelteti. Az American is az Álomgép mellett döntött.

Repülés

Sűrű MAX-program: a Lion Air átvette az első 9-est, néhány napja repül az első 7-es. De nem ezek a legsikeresebb Boeing-keskenytörzsűek...

Repülés

Renton és a Boeing ünnepel, persze a gép sokat változott 51 év alatt. Mikor lesz kész a 15 ezredik? A rendelési lista lassan már ott tart...

Repülés

„Mindent Látó Lény”. Olcsó üzemelés a legrosszabb körülmények között. Nem átalakított kiképző vagy mezőgazdasági gép, eleve könnyű támadónak épült.

Repülés

51 éve készülnek, a tizediktől mindegyik Kansasban. Időtálló vagy elavult konstrukció? Majd 3000 kilométer síneken a 737-es összeszerelésig.

Repülés

Az utasszámot az eredeti tervhez képest megnövelték, a gép hétezer kilométert tud, de eddig még nem kapott igazán sok rendelést.

Repülés

Emboeing vagy Boembraer? Válasz az Airbus–Bombardier lépésre. A brazil tábornokok garanciát akarnak, hogy az együttműködés nem terjed ki a hadiiparra.

Repülés

Apollo 1, Challenger, ma tizenöt éve a másik shuttle: katasztrófák és a szigorodó biztonsági filozófia. Az új űrhajóknak is bizonyítaniuk kell.