Keresési eredmény a(z) „boeing” címkére
Rendezés:

Repülés

Lekötés 42 gépre: a BA ezekkel váltja fel a Jumbóit. Az első 777x már a festőhangárban, roll-out március közepén.

Repülés

Csak a Boeingre vár a Delta Air Lines vezetése ahhoz, hogy egy jelentős megrendeléssel a NMA néven ismert leendő, széles törzsű, közepes méretű és hatótávolságú utasszállító repülőgépnek első alkalmazója legyen.

Repülés

Így még inkább reálisnak tűnik a 2023-as első felszállás. Lesz-e az üzleti gép után utasszállító? Az eddigi partner, a Lockheed az X-59-esre koncentrál.

Repülés

Szélestörzsű képességek, keskenytörzsű gazdaságosság. Idén csak kiajánlják, ha jó lesz a reakció, jövőre startol a program, 2025-re állhat szolgálatba a gép.

Repülés

Az Airbus főnök szerint a Boeing 797-es egyszerűen felesleges. Lesz-e nagyobb A220-as (lánykori nevén Bombardier CS300)? Ha igen, az A319 nem lesz felesleges?

Repülés

Nagy fesztáv, karcsú szárnyak, felhajtható szárnyvégekkel, plusz hibrid elektromos meghajtás: a jövő 737-ese meghaladja a fogpaszta-tubus sémát?

Repülés

Megdöntött rekordok, különösen a 737-es fronton. 806 átadott, 893 lekötött gép. A 777-es túl a kétezredik, a 787-es az 1400. rendelésen.

Repülés

Az ausztrál Qantas Airways légitársaság minden eddiginél hosszabb járatot kíván indítani 2022-től. Sydney–London, 20 óra 22 perc alatt, közel 17 ezer kilométer leszállás nélkül – már csak repülőgép kellene hozzá.

Repülés

Itt kapnak a MAX-ok teljes belső berendezést, később festést is. Az új 737-esek egyharmada kerül Kínába. Ünnep a kereskedelmi háború árnyékában.

Repülés

A Boeing gépe, a Pegasus befejezte a töltési teszteket, az európai MRTT-t amerikai segítséggel ismét az amerikai légierőnek ajánlja az Airbus.

 
 


https://rch.railcargo.com/hu/