Keresési eredmény a(z) „boeing” címkére
Rendezés:

Repülés

Az FAA pilótái és szakemberei is ott vannak a gépen. Túldöntött fordulók, átesések, megközelítések, átstartolások három napon át. Az európai és a kínai hatóság is ragaszkodik a saját vizsgálathoz.

Repülés

Kemény tárgyalások halasztott gépátvételekről, lemondásokról. Mára a leparkolt és aktív gépek száma nagyjából egyezik, de a flották talán sosem lesznek ugyanakkorák, mint tavaly.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló május 25-étől május 31-éig.

Repülés

Majd hétezren távoznak most a cégtől, de lesznek még, akik elvesztik állásukat. A 737-esek rentoni gyártósora újraindul - várható a típusalkalmassági engedély visszanyerése.

Repülés

Siralmas rendelési számok a Boeingnál, minimális átadások mindkét nagy gyártónál. Hogyan döntsön most egy társaság a beszerzésekről? IAG, Ryanair: óvatos racionalitás.

Repülés

Vajon végleg kivonja az Airbus A330-as repülőgépeinek az utasszállító változatait a légitársaság?

Repülés

A hitelezők, befektetők, részvényesek megállapodtak a céggel, jöhet az állami segítség. Népi mozgalom egy légitársaságért, de hogyan tovább?

Repülés

A drón kevés kockázattal, emberélet veszélyeztetése nélkül, autonóm módon hajthat végre bevetéseket. Az első példány még idén repül Ausztráliában.

Repülés

A legnagyobb kéthajtóműves most túl nagy a társaságoknak... a rendelők egyike, a Cathay állítólag 787-esekre vált. Leépítések, gyártás-lassítás, de a berepülési ütem tartható.

Repülés

Az amerikaiak szerint a brazilok nem tartották be a megállapodást, a brazilok szerint ellenkezőleg... Nem lesz közös vállalat a regionális utasszállító és a katonai gép gyártására.