Keresési eredmény a(z) „boeing” címkére
Rendezés:

Repülés

Az épület, ahol nemcsak repülőgépek, felhők is születtek. A Jumbo sikere azon is múlt, hogy a gyártását nem vitték Kaliforniába.

Repülés

Felhajtás nélkül kapta meg a gépet a maláj Malindo, az első vonalrepüléssel lehet, hogy beelőz a Norwegian, mégis a Southwest a kibocsátó...

Repülés

Több, mint két év után az X-37b Floridában szállt le, más biztosat nem tudunk. Az látszik, hogy megint jól bírta a hosszú repülést és a heves landolást.

Repülés

Talán már ebben a hónapban repül az MSz-21 is. Mindkét gép olcsóbb, mint a nyugatiak, mindkettő a belső piacot, illetve a fejlődőket veszi célba.

Repülés

Mennyibe kerül egy CSeries, és mennyit fizetnek érte az amerikai légitársaságok? Az Embraer után a Boeing is perel a tiltott támogatások miatt.

Repülés

Hogyan lehet hosszabb a MAX 10 futószára? Hogyan fér a 777-9 az állóhelyre? Mint a Navy harci gépei: felhajtható a szárnyvég.

Repülés

Nagyon várták már Rentonban ezt a pillanatot.

Repülés

Először be sem akarták indítani a programot, aztán el akarták adni a japánoknak. Sokszor került szóba a teljesen új típus, de most sem erről szól az ünnepség.

Repülés

1967. április 9.: a legkisebb Boeing első felszállása. A nyertes koncepció gazdája az a mérnök volt, aki aztán a legnagyobb Boeing-típust építette...

Repülés

Ilyen gyönyörű és ilyen hosszú repülőgépet még nem alkotott a Boeing.