Keresési eredmény a(z) „boeing” címkére
Rendezés:

Repülés

Kísérletek a múlt századtól: Horten és Northrop, Boeing és Lockheed. Kisebb fogyasztás, zaj és károsanyag, kérdés, ki vevő a nagyon más elrendezésre.

Repülés

Senki nem sérült meg, de az utasok ismét a kézipoggyászaikkal hagyták el a repülőgépet.

Repülés

Az utasok szerint a gép földetéréskor elpattant, majd amikor másodszor fogott betont, akkor csuklott be a futó.

Repülés

Az óriás kéthajtóműves és a szigorú hatóság, a felhajtható szárnyvég feltételei. Most még mérsékelt a rendelésszám, de lassan cserére szorulnak a régebbi 777-esek is.

Repülés

Friss hírek szerint szinte mindenki kórházba került. Rossz idő, erős, lökéses hátszél, a gép a pálya kétharmadánál ért földet.

Repülés

O'Leary kétszáz 200-asa, és a hosszú 10-esek. Az ultra-low-cost társaság a bevásárlósor elejére szeretne kerülni. Szerződés: majd ha megint repülnek a MAX-ok.

Repülés

Egyetlen működő hajtóművel, és főfutóján kidurrant gumival szállt le a repülőgép Madridban, a fedélzeten tartózkodók közül senkinek sem esett baja.

Repülés

Az ABC 747-ese vitte Chicagóból Everettbe a világrekorder General Electric GE9X-et, hogy a világrekorder kéthajtóműves, a B777x szárnya alá szereljék.

Repülés

Új középkategóriás utasszállító helyett új, kisebb, keskenytörzsű gépet fejleszteni. Ha időben indulna a program, MAX-rendeléseket is át lehetne váltani erre.

Közút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló január 20-ától január 26-áig.