Keresési eredmény a(z) „boeing” címkére
Rendezés:

Repülés

Megint csúszhat, legalábbis néhány hónapot, a 179 gépre szóló program. Ha egy töltőcső megkarcol egy lopakodót, akkor az már nem képes lopakodni.

Repülés

Lehet, hogy előtte még Oshkoshban is kiállítják a klasszikus négyhajtóművest. Marad-e Travolta a Qantas nagykövete?

Repülés

A légitársaság talán túljutott a tavalyi mínuszokon, a gyártó jól döntött, hogy felpörgeti a 787-es sorokat. A háttér: a Boeing beszáll a török repülőiparba.

Repülés

Két sor, havonta tizennégy 787-es. Versenyfutás az idővel, hogy ledolgozzák a fejlesztés harmincmilliárdját. Elkelt az utolsó Rettenetes is!

Repülés

Trump egymilliárddal olcsóbb programot akar. Miért is kell az utántöltés képessége? Turkish-tervek, 747-esek áron alul...

Repülés

A Dream Chaser most helikopter alatt függött, később teherszállítóként repül az űrállomásra, de a gyártó szerint alkalmas lesz űrhajósok feljuttatására is.

Repülés

Csendes átvétel, a Southwest ünnepsége a hurrikán miatt elmaradt, kezdődik a Classic 737-esek kivonása. A társaság gépeinek árvízi mentőrepülései.

Repülés

A legnagyobb flottafrissítés a társaság történetében, búcsúznak a 747-esek és 767-esek, marad az „all Boeing” géppark.

Repülés

Hivatalosan is nyugdíjas a legöregebb aktív Jumbó, a tajvaniak kivonták az utasszállító 400-asokat, talán Ausztráliába megy majd Swiss utolsó Avrója.

Repülés

A Transaeronak, majd az Iran Airnek szánták őket, most sivatagban vannak. A gépek olcsóbbak, de „szét kell szedni és újra össze kell rakni” őket...