Keresési eredmény a(z) „budapest” címkére
Rendezés:

Vasút

Nemzeti ünnepünk, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, október 23-a alkalmából szerte Budapesten több helyszínen tartanak rendezvényeket, egyebek mellett október 22-én, vasárnap délután a budai felső rakpartokon, 23-án, hétfőn délelőtt pedig a Kossuth Lajos téren. A megemlékezések, ünnepi rendezvények miatti lezárások, forgalomkorlátozások miatt több közösségi közlekedési járat útvonala is változik.

Vasút

Kellően tompított hivatalos megfogalmazás „áll szemben” a szomorú valósággal.

Közút

Az október 23-ai megemlékezések miatt a főváros több kerületében kell számítani megállási tilalmakra, lezárásokra péntektől.

Vasút

A Gyöngyösi utcai megállónál kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak csütörtökön reggel.

Vasút

Az elgázolt fiatal lány súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A baleset miatt pótlóbusz közlekedett Cinkota és Kerepes között.

Zöldút

Joggal ünnepelte magát a kerékpárosklub. Most már csak a KRESZ-t betartó autósokra lenne szükség, és teljes lenne a boldogság.

Közút

A rendszerintegrációt elsősorban a visegrádi országokra kell kiterjeszteni.

Hajózás

Budapesten megkezdte munkáját a DBS (Duna–Fekete-tenger) Kapurégió projektbizottsága.

Zöldút

Felfestették a Szent Gellért tér és a Ménesi út között a biciklisávot, a Móricz Zsigmond körtéren pedig kerékpáros nyommal és busz–kerékpársávval segítetik a haladást. A Kerékpárosklub örömtekerésre hívja a bringásokat október 18-án 18 órától.

Vasút

Vasárnaptól már automatikusan nyílnak!