Keresési eredmény a(z) „budapest” címkére
Rendezés:

Közút

A BKV egyik használtan beszerzett Mercedes Citarója kapott lángra a 237-es járaton.

Repülés

Erősen nő a neók részesedése a menetrendből, a 239 üléses változatból már három állomásozik a társaság színeiben a magyar fővárosban.

Vasút

A magyar fővárosban tartja 28. Európai Regionális és 94. Világi Közgyűléseit a Nemzetközi Vasútegylet.

Vasút

Állomási gondnokok a MÁV-nál. Nem fog beférni a KISS az alagútba? Nagy hatótávolságú Airbusokat rendelt a Wizz. Közbringarendszer Pécsen. E heti híreink zanzásítva.

Vasút

A MÁV-Start és a GYSEV számos helyen, a BKV a Földalatti Vasúti Múzeumban, az Északerdő pedig a lillafüredi kisvasúton várja az érdeklődőket június 22-én.

Vasút

Zuglót és Kőbánya-Kispestet is kezelésbe veszik.

Vasút

Július közepéig nem kell fizetniük az utazásért a budapesti kisvasúton azoknak az általános és középiskolás tanulóknak, akik a jegyváltáskor bemutatják kitűnő bizonyítványukat.

Hajózás

Nem volt ittas és kábítószer hatása alatt sem állt a dunai hajóbaleset időpontjában a Viking Sigyn ukrán kapitánya, akit nemcsak gondatlanság miatt terhel felelősség, hanem azért is, mert nem kellő mértékben nyújtott segítséget vagy azt teljesen elmulasztotta.

Vasút

A Cseh Vasutak hálókocsis szolgáltatását további négy évre a JLV utasellátó társaság nyerte. Más jelentkező nem is volt.

Vasút

Szabad a csók az alagútban? Mármint szabad-e Kissnek mennie a Déli és Kelenföld között?

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/