Keresési eredmény a(z) „budapest” címkére
Rendezés:

Biztos út

Egyszerűen nem tudunk, nem lehet mit kezdeni a hirtelen lezúduló csapadékkal. A szerencsések örülhetnek, hogy nem voltak benne asz özönvízben. A pechesek meg joggal bosszankodhatnak.

Közút

Megújul, és 2,5-szeresére nő a parkolóhelyek száma. A fejlesztési munkálatok jövő hétfőn kezdőnek és várhatóan szeptemberig tartanak, ez idő alatt a parkolót nem lehet igénybe venni – tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal csütörtökön az MTI-t.

Vasút

Szokatlan módját választotta a BKV öt, forgalomból kivont villamosának értékesítésére.

Vasút

Füstölő, elromló, és utasokat foglyul ejtő szerelvények, valamint sorompó- és váltóhibák borzolják az utasok idegeit hétfő este.

Vasút

Május 17-étől június 1-jéig karbantartást végeznek a Keleti pályaudvaron, valamint a Ferencvárost Kelenfölddel összekötő szakaszon. Emiatt számos Keleti pályaudvart érintő vonat menetrendje, útvonala és végállomása módosul.

Közút

A magyar hidász szakma legjobbjai veselkednek neki, hogy a Széchenyi István téren, a Lánchíd tövében tetőlécekből, ragasztószalagból és szögekből hidakat építsenek. Mindez az V. Hidak és Hídépítők napján, május 20-án, az Akadémia épülete előtt.

Közút

Eljátszottunk a gondolattal, milyen közlekedési beruházások valósultak volna meg – vagy épp nem –, ha már korábban álljt parancsolunk az Uniónak. A gumikerekes szekció.

Vasút

Befejezték a volt MTESZ-székház bontását a Kossuth Lajos téren, május 14-én, vasárnap nyit a metróállomás.

Vasút

Átépítik a Torontál utca és a Soroksár felső megállóhely között, a Helsinki út, a Grassalkovich út és a Helsinki út szervizútja kereszteződésénél található útátjárót.

Vasút

Az Ady Endre úti vonalszakaszon a Hunyadi utca és a Kossuth Lajos utca között újul meg a villamospálya.