Keresési eredmény a(z) „budapest” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

A harmadik negyedévben kiugró: a teljes bérlői kereslet csaknem 155 ezer négyzetmétert tett ki, ami negyvenkét százalékos növekedést jelez az előző év azonos időszakához képest és negyvenöt százalékos növekedést az előző negyedévhez képest – közölte a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF).

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló október 14-étől október 20-áig.

Repülés

Két este is megzavarták a forgalmat, várakozásra kényszerítették a gépeket földön és levegőben a távirányítású szerkezetek. Mi várható a továbbiakban?

Repülés

Az első felszállás magyar földön, hatalmas lendület a honi repülésnek. Kétszázezren a kisrákosi gyakorlótéren. Az egyetlen, teljesen pontos, repülőképes replika.

Vasút

A Balaton déli partja és a főváros között pedig két járattal bővül a szolgáltatás munkanapokon.

Vasút

Az előkészületek során a következő hetekben lezárják a pályaudvar pénztárcsarnokának különböző részeit.

Közút

Budapest és Belgrád közösségi közlekedési kapcsolatát javítja a FlixBus. A nemzetközi mobilitási szolgáltató októbertől naponta négy alkalommal biztosít távolsági buszos összeköttetést a két főváros között, ez a korábbi kapacitás kétszerese.

Vasút

Pályafelújítás miatt november 26-áig csak a Városmajor és az Erdei iskola között közlekedik a BKK 60-as villamosjárata.

Vasút

A két közlekedési eszköz pályájának szokásos őszi időszakos karbantartását végzik.

Repülés

Negyedik alkalommal szervezett interaktív szakmai napot a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren a Budapest Airport. A számok alapján „felszállóirányba állva” várhatja a reptér 2020-at...

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/