Keresési eredmény a(z) „budapest” címkére
Rendezés:

Közút

Betöltötték a második x-et a BKV első szóló Van Hool buszai (is).

Repülés

Január 15-i átadása óta háromszázezer induló és érkező utast fogadott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az új beszállítócsarnoka.

Közút

Még ebben az évben megkezdi működését a We share, a Volkswagen és a Škoda autómegosztó szolgáltatása, ezzel az eddigi háromról négyszereplősre bővül a fővárosi autómegosztási piac.

Vasút

Tavaly májusban két hétig ideiglenesen, csúcsidőszakban személyvonatok közlekedtek a balparti körvasúton, a Budapest–Hatvan vasútvonalról Újpesten át Piliscsabára. A felmért utasigények, a járatok nagy kihasználtsága visszaigazolta a vasúttársaság azon elképzelését, hogy ebben a viszonylatban a közlekedés állandó legyen.

Közút

Tavasszal indul az M3-as metró középső szakaszának rekonstrukciója, azonban annak pótlásához egyelőre nincs elég busz a BKV flottájában.

Repülés

Már Európa fölött a hatalmas vihar, járatkimaradások, törlések „ameddig a szem ellát”.

Urbanisztika

A MÁV azért adná át a XIV. kerületi önkormányzatnak a Francia úton található területet, hogy ott körülbelül 450 parkolóhelyet alakítsanak ki.

Repülés

A két város között tavaly 47 ezren repültek átszállással. Konkurencia a „nemzeti” LOT-nak. Utas- és áruszállítás: az USA–Kína vámháború javítja Korea esélyeit.

Zöldút

A VI. kerületben a biztonságos rollerezés feltételei nem adottak a rendkívül szűk utcák miatt.

Repülés

Ez az elmúlt évtized legnagyobb változása a magyar légtérben. A repülésbiztonság javítása mellett csökken a károsanyag-kibocsátás, a légtérfelhasználás pedig segíti a főváros körüli sportrepülőterek és repülőszervezetek tevékenységét.