Keresési eredmény a(z) „budapest” címkére
Rendezés:

Zöldút

A tervek között szerepel új mobilapplikáció, többszintű árazás és rugalmasabb használat bevezetése, valamint könnyebben tekerhető kerékpárokat is forgalomba állítanának.

Közút

Megnéztük a BKV „új” E91-es midibuszait.

Urbanisztika

A Budapesti Fejlesztési Központ vezérigazgatója Facebook-oldalán azt írta, a Városligeti Építési Szabályzat (VÉSZ) módosítására készült friss fővárosi javaslatban ismét szerepel a Biodóm mellé tervezett 700 férőhelyes parkolóház.

Vasút

A BKK Központi ügyfélszolgálata, továbbá a BKK Ügyfélközpontok május 25-étől ismét az ügyfelek rendelkezésére állnak.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló május 18-ától május 24-éig.

Vasút

Új villamosvágány épül a Soroksári út és a Haller utca csomópontjában, változik a közúti és a közösségi közlekedési rend.

Vasút

A Budapesti Közlekedési Központ és a BKV közös fejlesztésének eredményeként május 23-ától újabb hatvankét villamoskocsin lehet kerékpárt szállítani.

Vasút

A segédüzemi átalakítókat nem elég erős tartókkal rögzítették a váz alá, emiatt a tartóvasak sorban repedeznek, ami igencsak balesetveszélyes.

Vasút

Meghosszabbítják a peront a Keletiben, kitérőket cserélnek, hidakat újítanak föl – és még mennyi mindent kell megépíteniük.

Vasút

Közvetlen kötöttpályás kapcsolat létesül a Baross és a Jászai Mari tér között. De milyen típusú villamos közlekedik majd a viszonylaton?