Keresési eredmény a(z) „budapest” címkére
Rendezés:

Vasút

Június 27. és július 16. között – kapcsolódva a hűvösvölgyi villamosokat érintő vágányzárhoz – három ütemben ismét változik több budai villamosjárat közlekedése, mert összehangolt felújítási munkákat végez a BKV: a Budaörsi úti villamospályán a nagypaneles vágány paneleit cserélik, a Szilágyi Erzsébet fasoron és az Alkotás utca/Nagyenyed utca kereszteződésénél pedig, pályakarbantartási munkákat végeznek. A Hűvösvölgyi úti támfalépítés miatt fennálló villamosközlekedési változások ebben az időszakban is érvényben maradnak. A BKK kéri, hogy ebben az időszakban fokozott figyelemmel közlekedjenek, indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi rendről, és útvonaluk tervezésére használják a BKK Futár utazástervező oldalt vagy mobilalkalmazást.

Vasút

A Déli pályaudvarról és Győrből is indulnak különjáratok jövő hétfőn és kedden a soproni rendezvényre.

Vasút

A baleset a főváros XIII. kerületében, a Róbert Károly körúton, a Reitter Ferenc utcai megálló előtt történt.

Közút

Június 25-étől július 3-ig lezárják a Lajos utca és az Árpád fejedelem útja közötti szakaszt, ezért Hűvösvölgy felé kerülő útvonalon közlekedik a 29-es autóbusz.

Vasút

Kézzel felfeszített ajtókon tudtak csak szabadulni az utasok, a BKV kötbérigényt jelentett be, Gulyás Attila szerint a régi szoftver nem fér össze az új járművel.

Vasút

Igaz, nem készpénzben, hanem betétekben és értékpapírokban, de van Budapestnek harmincmilliárdja a metróépítésre – nyilatkozta Tarlós István.

Vasút

Ötven százalékos alkalmi menettérti vasúti kedvezményt biztosít országszerte a szombati Múzeumok éjszakája programjaira utazóknak a vasúttársaság.

Vasút

Idén 15 milliárd forint támogatást kap a központi költségvetésből Budapest a közösségi közlekedés finanszírozásához. Félmilliárdot meg az építészeti örökségvédelem kap támogatásként.

Vasút

A Közlekedő Tömeg nyílt levele után határozott a Főváros, keddtől már saját sávban járhatnak a négyeshatost pótló buszok.

Ellátási lánc

Egyre-másra érkeznek a különböző konténerszerelvények Kínából, ezúttal jelentős nemzetközi összefogással ért ide egy tehervonat.