Keresési eredmény a(z) „lockheed” címkére
Rendezés:

Repülés

Kísérletek a múlt századtól: Horten és Northrop, Boeing és Lockheed. Kisebb fogyasztás, zaj és károsanyag, kérdés, ki vevő a nagyon más elrendezésre.

Repülés

Sokszor próbálták lelőni, sosem sikerült. SR-71 és a világpolitika. Üzemanyagot izzadt a földön, az ablak melegítette a pilóta kajáját. Los Angeles-Washington egy óra alatt.

Repülés

Turcsi orrtól a fullánkoson át a Superig. Sokoldalúság, jól eltalált kategória, megbízhatóság, folyamatos fejlesztés, és egyéb titkok a C-130 sikere mögött.

Repülés

Az államfő, egykori MiG-pilóta döntése esetleg megint a svéd Gripeneket hozná helyzetbe. Vagy a 29-esek felújítását?...

Repülés

A MiG-29-esek búcsúznak, a bolgárok mégsem próbálkoznak autentikus, vagyis oroszországi felújítással. Nyolc Viper eléggé olcsón: valamit elhagytak a képességek közül?

Repülés

Mach 1,8, negyven utas, vagyis kisebb gép, de nagyobb hatótávolság. A döntő az X-59-es kísérleti repüléseinek eredménye lesz.

Repülés

A döntő a megbízható üzemeltetés. A gép, ami a polgári repülésben már bőven bizonyított.

Repülés

A programban „ötödik generációs gép” szerepel, de más, mint az F-35-ös, ebben a kategóriában nemigen beszerezhető. Romániának is hasonló ambíciói vannak.

Repülés

Az „őslopakodó” többszöri feltámadása: lehet, hogy ezek a gépek már nem tartoznak a légierőhöz... De harcoltak-e valóban 2017-ben Szíriában is?

Repülés

Így még inkább reálisnak tűnik a 2023-as első felszállás. Lesz-e az üzleti gép után utasszállító? Az eddigi partner, a Lockheed az X-59-esre koncentrál.