Keresési eredmény a(z) „pilotak” címkére
Rendezés:

Repülés

Egy év, 1300 új munkahely. Légiutaskísérők, kapitányok, első tisztek, típusengedéllyel és anélkül. Nyílt napok Budapesten, Szegeden. Vigyázz, hol a tetkód!

Repülés

Hosszú távú követelések. Hétszázan elmentek, százhuszonöten munkába állnak? A Ryan-vezér, a „lusta pilóták” és a „túlfizetett taxisofőrök”.

Repülés

Megjelent a járattörlések kétheti listája. Meddig tart az egy év? O'Leary szerint nem vesztik el az utasokat, de a rivális cég erősen szívja át – a pilótáit.

Repülés

Kinek, kik ellen üzennek a járvány áldozatai? A napi 4-5 milliós veszteség meggyorsíthatja a teljes bedőlést. Járattörlés Budapestre is.

Repülés

Ötszázhatvanan akadtak fenn a teszten, vagy „kerülték el a vizsgálatot”. Miért éppen a keskenytörzsű állomány van a fókuszban?

Repülés

A nagyobb félévi veszteség fő oka a Brexit-szavazás volt. A hosszabb Airbusokkal az easyJet is az elsődleges reptereket veszi célba.

Repülés

Az összetűzés és az ülősztrájk után a forgalom fokozatosan helyreáll. A légitársaság a 2011-es fordulat és a 2015-ös terrorakciók óta van nehéz helyzetben.

Repülés

Start Abu Dhabiban, zárás Indianapolisban, Budapest mellett két meg nem nevezett európai helyszín, plusz Kazany. Két új teljes jogú Master-versenyző.

Repülés

A francia ügyész után a Lufthansa-csoport elnöke is megerősítette: a másodpilóta zárta ki a kapitányt és vitte pusztulásba a gépet.

Repülés

Túlmunka Tajvanon, újabb sztrájkok a Lufthansánál, a British és a pilótákat fenyegető mérgező anyag.