Keresési eredmény a(z) „vaganyzar” címkére
Rendezés:

Vasút

Néhány mini pályafelújítással bővült az eddig ismert lista, ám ha nem figyelnek oda ezekre, akkor bizony bosszankodhatnak.

Vasút

Nyugat-Magyarországon kezdenek hozzá két vonalon is most a felújításokhoz, jellemzően éjszaka, hogy a nappali forgalom minél zavarmentesebb legyen. Máshol a már jól ismert felújítások zajlanak, közülük egyre több közelít a végső határidőhöz: jön a menetrendváltás.

Vasút

Visszatér az életbe a füzesabonyi vonal, Hatvan felé újabb fázisa kezdődik a felújításnak, hajráznak a néhány napos pályakarbantartások.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló szeptember 23-ától szeptember 29-éig.

Vasút

A vártnál kevesebb tehervonat jár, így szeptember 30-ától ismét közlekedhetnek a személyvonatok Debrecen és Balmazújváros között.

Vasút

Javában tartanak az őszi karbantartások. Vannak olyan vasútvonalak is közöttük, ahol a pótlóbuszok nem tudják követni a teljes vonalat, kimaradnak vasúti megállók, illetve csak jókora kerülővel lehet oda jutni. Figyeljék a kiírásokat!

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló szeptember 9-étől szeptember 15-éig.

Vasút

Szépen lassan elfogytak a pályafelújítások, majdnem minden munka elkészült. Persze azért maradt még pár, ezeket soroljuk föl.

Vasút

Egy munkagép megrongálta a felsővezetéket az egyik vágány felett, a többin pedig vágányzár van. Jelentős késésekre kell számítani.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/