Keresési eredmény a(z) „vaganyzar” címkére
Rendezés:

Vasút

Ez itt kérem centivágó írás! Egyre több felújítás készül el, még a végén kijelenthetjük, öröm lesz vonatozni a hazai vaspályákon!

Vasút

Három hónapon át kell nélkülöznünk a villamosokat Budagyöngyétől kifelé.

Vasút

A három nagy munka – Keleti, kettes, Kalaton, illetve Balaton – mellett is van pár apróság. Ezek közül is a legnagyobb a 98-as teljes lezárása.

Vasút

Míg az ország egyes részein látványosan javul a vasúti szolgáltatás, máshol a korszerűsítés sem feltétlen jelent előrelépést.

Vasút

Nem mondhatni, hogy káosz van a Keletiben, pusztán csak érdekes módon lehet eljutni mondjuk Gyömrőre vonattal.

Vasút

Szarvasokba rohant egy személyvonat Vasban.

Vasút

Május 17-étől június 1-jéig karbantartást végeznek a Keleti pályaudvaron, valamint a Ferencvárost Kelenfölddel összekötő szakaszon. Emiatt számos Keleti pályaudvart érintő vonat menetrendje, útvonala és végállomása módosul.

Vasút

Szegedet egy napra kiveszik a forgalomból, a 8-ast két részletben újítja föl a GYSEV. A Keleti is elég sok mindent „beborít.”

Vasút

Átépítik a Torontál utca és a Soroksár felső megállóhely között, a Helsinki út, a Grassalkovich út és a Helsinki út szervizútja kereszteződésénél található útátjárót.

Vasút

A legtöbb bosszúság Baranyában éri most a vonatra várókat és az azzal közlekedőket. A már állandónak tűnő felújítások mellett egy-egy apróbb beavatkozásra telik.