Keresési eredmény a(z) „automobil” címkére
Rendezés:

Közút

Az előző év azonos időszakához képest tizenhét és fél százalékkal több, 12 ezer 871 új személyautót helyeztek forgalomba az utolsó tavaszi hónap során.

Közút

A versenytárs Volkswagen-csoport dízelbotrányához hasonló rendellenességre hivatkozva több ezer Mercedes Vito visszahívására szólította fel a német járműgyártó csoportot a KBA.

Közút

A hibrid és az elektromos autók aránya nőtt, a dízeleké pedig csökkent az első negyedévben az EU-ban újonnan forgalomba helyezett autók körében.

Közút

Szerdátől már háromhengeres motorokat is gyártanak Győrben.

Közút

Az újautópiac bővülésének egyértelmű nyertese Magyarországon is a városi terepjárók szegmense, a német gyártó ebben a piaci kategóriában négy, jövőre pedig már öt modellel vesz részt.

Közút

Egy új kutatás szerint a csúcsidei villámtöltés több kárt okoz, mint a villanyautók haszna.

Közút

Az előző év azonos időszakához képest áprilisban 38,9 százalék, az idei első négy hónapban pedig 32,2 százalék volt a növekedés.

Közút

Huszonhárom százalékkal több autó készült, mint az előző év azonos időszakában. Mindkét fő autógyártó, a Ford és a Dacia is növelte kibocsátását.

Közút

2014 márciusa óta nem volt példa márciusi eladáscsökkenésre az Európai Unióban.

Közút

Többnyire a korosabb, olcsó autókat viszik ki az országból, ez minimálisan javítja a magyarországi autópark átlagéletkorát.