Keresési eredmény a(z) „automobil” címkére
Rendezés:

Közút

Kevesebb autót állítottak elő, mint 2016-ban, de ismét egymilliónál többet. Az új gépkocsik értékesítése jelentős mértékben emelkedett.

Közút

Évről évre emelkedik a mobilfizetési tranzakciók száma: a parkolást és az autópálya-matricát egyre inkább így vásároljuk.

Közút

A Bosch csoport miskolci indítómotorokat és generátorokat gyártó részlege mostantól független társaságként működik tovább, Magyarországon Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. néven, globálisan a cégcsoport SEG Automotive-ként lesz ismert.

Közút

A 2008-as pénzügyi válság óta 2017 volt az első év, amikor csökkent az új járművek eladása.

Közút

Idén ötezer-hatszáz új nagyhaszongépjármű és hatszáz új busz kerül forgalomba, négy illetve hét százalékkal kevesebb a tavalyinál az előrejelzések szerint. Személygépkocsiból is várhatóan kevesebbet adnak el.

Zöldút

Hiába költséges a napelemes autóutak építése, mégis tervezik a további fejlesztéseket. Azt állítják a szakemberek: hosszútávon kifizetődő.

Közút

Január elsejétől sok új, az autósok költségeit és adminisztrációs terheit csökkentő előírás lép hatályba az e-matricás rendszerben. Az ügyintézést jelentősen megkönnyítő egyes rendelkezéseket a már folyamatban lévő ügyekre is alkalmazni kell majd.

Közút

Tavaly novemberhez képest 5,9 százalékkal több új személygépkocsit állítottak forgalomba az európai autópiacon.

Közút

Személy- és tehergépkocsikon már tesztelik a nikkel-titán fémötvözet-kereket, amely eredetileg Mars-kutatásra készült.

Közút

A közös vállalat versenyhatósági és bejegyzési feltételek teljesülésével 2018 március-áprilisában alakulhat meg.