Keresési eredmény a(z) „eurofighter” címkére
Rendezés:

Repülés

A Tornadókat ötödik generációval kellene váltani. Az Airbus a hatodik generációs európai típusért. Svájc ismét tenderre készül, csökkentett üzemmódban.

Repülés

Szeptemberben egy szaúdi és egy olasz gép zuhant le, most a nemzeti ünnepen Madrid fölött tisztelgő spanyol kötelék gépeinek egyike.

Repülés

Franciaország és Németország megállapodott abban, hogy „közös európai légi harci rendszert” fejleszt ki a jelenlegi harci repülőgépek hosszú távú lecserélésére.

Repülés

Korrupció, drága üzemeltetés, alacsony hadrafoghatóság: több milliárdos megtakarítás az új típus. Gripenekre tett ajánlatot a Saab, tárgyalnak F-16-osokról is.

Repülés

Véget ért a három héten át tartó nemzetközi gyakorlat, amelynek a végére Romániából „ugrottak át” a Eurofighterek.

Repülés

Csak a svédek kínálnak elérhető áron újonnan gyártott gépeket, sőt, aláígértek az amerikai–portugál felújított F-16-osoknak is, amelyeket Románia vásárolt.

Repülés

Az olasz légierő vehette át a közös európai harcigép ötszázadik példányát. De vajon hogyan alakul az Eurofighter jövője?

Repülés

Nagy, drága és csak egyfunkciós, kevesen repülik, keveset repül: miért ez a gép kellett sógoréknak, miért nem az olcsóbb Gripen?

Repülés

Egy ezred, amely NDK-s múltját is tiszteli. 23-ast már kiállítanak a bázison, lesz-e MiG-29-es is? Trench 1-2-es Eurofighterek, mérsékelt pörgetésben.

Repülés

Tavaly még a Super Hornet volt a befutó. A Eurofightereket az olaszok szerelik össze. Lesz-e elég pilóta az új gépekre?