Keresési eredmény a(z) „kiallitas” címkére
Rendezés:

Vasút

Vasútmodell-kiállítás, hatalmas terepasztalok a Szentmihályi Kulturális Központban. Nincs ennél jobb program február második hétvégéjére!

Vasút

Innováció, az ügyfelek és a minőség iránti elkötelezettség, és felelősség: ezek az elvek vezérelték a Siemenst története során. A jövő pedig a digitalizáció – ezáltal lesz egyszerűbb, hatékonyabb és felhasználó-centrikusabb a gyártás, a közlekedés, a fenntartható energia, és az intelligens technológiák – mondta ünnepi beszédében Dale A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Repülés

Majdnem százezer látogató és harminc új munkahely: nagyságrendekkel kevesebb géppel nagyságrendekkel vonzóbb, interaktív kiállítás.

Közút

Elkészült az első metrópótlónak szánt Modulo... Illetve...

Közút

A rendszerintegrációt elsősorban a visegrádi országokra kell kiterjeszteni.

Zöldút

Különös képet mutathattak elődeink a XIX. században, amikor felpattantak pedál nélküli kétkerekűjükre, és előre lökve hajtották magukat. Vagyis futógépüket. A bicikli ősére emlékeznek a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum október 14-éig tartó kiállításán.

Zöldút

A kétszáz éves futógépet ünnepli az intézmény.

Vasút

Június 13–15. között rendezték Csehországban a Czech Raildays 2017 elnevezésű nemzetközi vasúttechnológiai kiállítást és vásárt. Ezeket lehetett látni.

Vasút

Kevesebb izzadtság, kevesebb lárma a sínek mentén.

Vasút

Rekorderedménnyel zárta kapuit Münchenben a logisztikai vásár és az Air Cargo Europe-rendezvény. Fő téma a digitalizálás volt.