Keresési eredmény a(z) „kiallitas” címkére
Rendezés:

Vasút

Kerek évfordulót ünnepelve mutatják meg kincseiket a Békés megyei városban.

Vasút

Csinálja, mert kell, csinálja, mert nincs más. Nagy József huszonöt éve kezdte, szerencsére viszonylag hamar elérte, hogy ne legyintsenek rá, és ne tartsák őrültnek. A Vasúttörténeti Alapítvány emberöltőnyi „életére” kamarakiállítással tekintenek vissza Szegeden.

Vasút

Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell Kiállítás négy napon át az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.

Vasút

Vasútmodell-kiállítás, hatalmas terepasztalok a Szentmihályi Kulturális Központban. Nincs ennél jobb program február második hétvégéjére!

Vasút

Innováció, az ügyfelek és a minőség iránti elkötelezettség, és felelősség: ezek az elvek vezérelték a Siemenst története során. A jövő pedig a digitalizáció – ezáltal lesz egyszerűbb, hatékonyabb és felhasználó-centrikusabb a gyártás, a közlekedés, a fenntartható energia, és az intelligens technológiák – mondta ünnepi beszédében Dale A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Repülés

Majdnem százezer látogató és harminc új munkahely: nagyságrendekkel kevesebb géppel nagyságrendekkel vonzóbb, interaktív kiállítás.

Közút

Elkészült az első metrópótlónak szánt Modulo... Illetve...

Közút

A rendszerintegrációt elsősorban a visegrádi országokra kell kiterjeszteni.

Zöldút

Különös képet mutathattak elődeink a XIX. században, amikor felpattantak pedál nélküli kétkerekűjükre, és előre lökve hajtották magukat. Vagyis futógépüket. A bicikli ősére emlékeznek a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum október 14-éig tartó kiállításán.

Zöldút

A kétszáz éves futógépet ünnepli az intézmény.