Keresési eredmény a(z) „kisvasut” címkére
Rendezés:

Vasút

Egy sziget, ahol máig menetrendszerint közlekedő lóvasúttal, százhúsz éves interurbán villamosokkal, Fell-rendszerű hegyi vasúttal, és természetesen gőzvontatású vonatokkal is utazhat az idelátogató.

Vasút

A svájci keskeny nyomközű vasút bemutatta első új, a Stadler által gyártott Capricorn motorvonatát.

Vasút

A Gyermekvasút hűvösvölgyi állomásépületének alsó szintjén, a gyermekvasutasok zászlófelvonási helyénél 1969-ben befalaztak egy időkapszulát, amelyet az emléktábla felirata szerint 2019 tavaszán lehetett kinyitni. Most megtették.

Vasút

1948. április 11-én kezdték el építeni a budai hegyekben. Ünnepi különvonattal és a hűvösvölgyi járműtelepen nyílt nappal várják az érdeklődőket. Délután egy 50 évvel ezelőtt elhelyezett időkapszulát nyitnak fel.

Vasút

Április 20-án különvonat indul Andókútra és Mahócára, a Csanyiki Erdőházban pedig húsvéti programokkal várják a gyerekeket.

Vasút

Annak a sokezernek, aki kéthavonta megveszi, és annak a szor háromnak, aki olvassa, van egy jó hírünk: itt az idei második, az április–májusi Indóház (XV/2.)!

Vasút

Megújul a debreceni Zsuzsi erdei kisvasút, a rekonstrukciós munkákhoz 771 millió forint támogatást adott az Innovációs és Technológiai Minisztérium a turisztikai célú keskeny nyomközű kisvasutak fejlesztésére szánt keretből.

Blog

A köznyelv és a vasúti szaknyelv gyakran ellentétesen értelmezi ugyanazt a jelenséget. Lássuk, hogyan!

Vasút

Egy új, korszerű, keskeny nyomközű, hajtott forgóváz prototípusa készült el a fehérvári üzemben.

Vasút

A következő három vasárnapon újra utazhatunk a retró tátrai villamossal, a legendás „elektricskával”.


 
 
https://rch.railcargo.com/hu/