Keresési eredmény a(z) „nasa” címkére
Rendezés:

Repülés

A Lockheed legendás Skunk Works részlegében épül a hangrobbanást surrogássá változtató kísérleti konstrukció.

Repülés

Az eddig szokásos dörej helyett halk, puffanás-szerű zaj. Galveston lakói esetleg észre sem veszik, ha a Hornet hangsebesség felett repül.

Repülés

Hatalmas detonáció helyett egy becsukódó kocsiajtó hangja, de egyáltalán nem csak a hangrobbanás a tét. Egyszerűsített engedélyezés tesztrepülésekre.

Repülés

Orosz modul, amerikai hordozórakéta és űrhajó: a politikai ütközések ellenére az űregyüttműködés folytatódik. A Super Guppy ismét szolgálatban!

Repülés

Apollo 1, Challenger, ma tizenöt éve a másik shuttle: katasztrófák és a szigorodó biztonsági filozófia. Az új űrhajóknak is bizonyítaniuk kell.

Repülés

Hangsebességnél gyorsabban, 25 vagy 50 utassal? Reális időszámítás: 2030-ra lehet kész a gép. Külföldiek közreműködése nélkül.

Közút

Dél-Korea lesz a budapesti innovációs fórum kiemelt partnerországa.

Repülés

Negyvenöt évvel az Apollo-17 programja után Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke bejelentette, visszatérhetne az ember a Holdra, sőt bázist is kialakítanának. De nem lesz az olyan egyszerű.

Közút

Személy- és tehergépkocsikon már tesztelik a nikkel-titán fémötvözet-kereket, amely eredetileg Mars-kutatásra készült.

Repülés

Már a Hold-körüli tervekről is tárgyaltak, de az együttműködés megbukhat a szankciókon, és akkor mégis leválhat az ISS orosz része. 
 


https://rch.railcargo.com/hu/