Keresési eredmény a(z) „pusztaszabolcs” címkére
Rendezés:

Vasút

A Stadler cégcsoport vezérképviseletét ellátó Stadler Trains Magyarország Kft. megrendülten jelenti be, hogy Szabó Zoltán, a Stadler hazai karbantartási üzletágának korábbi ügyvezető igazgatója 56 éves korában, rövid lefolyású és súlyos betegség következtében otthonában elhunyt.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló február 3-ától február 9-éig.

Vasút

Két tehervonat ütközött hétfő este, személyi sérülés nem történt. Mávinform 1.0 és 2.0. És megérkezett a Kárpát Vasút levele is, eszerint Gigant amortizált Nohabot!

Vasút

Pusztaszabolcs és Dombóvár, valamint Rákos és Szolnok között az év végére elkészülhet az állomási jelző- és biztosítóberendezések központból való távműködtetése.

Vasút

Első napján Dombóvárra közlekedett a Lettországban felújított dízel erőgép.

Vasút

Ercsi-elágazásig 15,7 kilométer hosszban épül át a pálya, fél évvel később pedig már Pusztaszabolcsig elkészül a korszerűsítés.

Vasút

A Komárom–Paks tengely mentén található mellékvonalak felújítását végzik el 2020 végéig.

Vasút

A korszerűsítést a gyártó Stadler hazai karbantartó leányvállalata végezheti el.

Vasút

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) a Siemenst bízta meg azzal, hogy szerelje fel interoperábilis, nagysebességű vasúti közlekedést elősegítő berendezésekkel a SzázhalombattaPusztaszabolcs vasútvonalat.

Vasút

Csillagromboló, Kocúr, Nohab, Sulzer, tizenegy Szergej és még sokan mások: aranykorát éli a 44-es vonal, és a buli csak most kezdődik!