Keresési eredmény a(z) „repulesbiztonsag” címkére
Rendezés:

Repülés

Jutalékrendszer a roncsok és rögzítők megtalálására. Hogy egy gép se tűnhessen el nyomtalanul: műholdas ADS-B, a Malaysia lesz az első felhasználó.

Repülés

A légitársaságnak jogában áll bárkitől megtagadni az utazást, de az utas felháborodása is érthető. Macskanadrág-konfliktus után a United újabb ügye.

Repülés

A legtöbb baleset a legelső sorozat gépeit érte, technikai okból minimális volt a veszteség. Sikerül-e havi ötvenhét példányra gyorsítani az átadásokat?

Repülés

Mi jobb, robbanás fent, vagy tűz lent?! Európai állásfoglalás: az akku mint rakomány okozott katasztrófát, az utastérben közbe lehet avatkozni.

Repülés

Az ítélethez egy éves eltiltás is tartozik, de a bíró nem tartja valószínűnek, hogy az illető valaha is még repülni fog.

Repülés

A gyors vészkiürítésnek köszönhetően a fedélzeten lévő mind a 141 ember túlélte a perui balesetet. Nehéz reptér az Andok vidékén, magasan a tengerszint felett.

Repülés

Negyven éve ütközött a ködös repülőtéren a két 747-es. Humán faktor és technikai tanulságok.

Repülés

Nem volt depressziós a másodpilóta? Két évvel a katasztrófa után a család állítja, Andreas Lubitz már elájult, amikor a gép hegynek ütközött.

Repülés

A 340-es műszerei hibát jeleztek, le kellett állítani a hajtóművet, de mielőtt a légcsavart vitorlába állíthatták volna, az lepörgött a hajtóműről.

Repülés

A gép leszállás közben tört össze és gyulladt ki, a negyven utas és az ötfőnyi személyzet túlélte a balesetet.