Keresési eredmény a(z) „repulesbiztonsag” címkére
Rendezés:

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló október 14-étől október 20-áig.

Repülés

Két este is megzavarták a forgalmat, várakozásra kényszerítették a gépeket földön és levegőben a távirányítású szerkezetek. Mi várható a továbbiakban?

Repülés

Száraz és meleg helyre viszik a gépeket, kiengedett fékszárnnyal. A Boeing-főnök operatív ügyekre koncentrál. Sully kapitány szerint halálcsapda az MCAS.

Repülés

A járatok késve indultak, és várakozási légtérben kellett, hogy körözzenek.

Repülés

„...elegendő alkalmazott hiányában nem tudta elvégezni annak ellenőrzését, hogy a szervezetekre, illetve a művelettípusokra alkalmazandó biztonsági követelmények teljesülnek-e.”

Repülés

Az egyik MC-21-es nem tudta behúzni a futóművét, a gyártó a normális landolást hangsúlyozza. Bemutatkozás Törökországban, a fejlődő kapcsolatok jegyében.

Repülés

Idén is az ősszel-télen több az incidens. Akik nem is tudják, milyen veszélyes ez a játék... Védekezés: kereskedelmi tiltás vagy/és speciális pilótafülke-ablakok.

Repülés

Már nehézkes volt az emelkedés is, a személyzet megpróbálta a bombázót visszahozni Bradleyre, heten haltak meg.

Repülés

A 737-esek jelzőrendszereit is át kell alakítani? A Boeing akár havi hetven gépet is átadna, de az NTSB tovább késleltetheti a tilalom feloldását. 

Repülés

A Lufthansa és a British üresen tartja a leghátsó széksort, az indiaiak a leghátsó poggyászteret. EASA-direktíva: lehet, hogy módosítani kell a szoftveren.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/