Keresési eredmény a(z) „repulesbiztonsag” címkére
Rendezés:

Repülés

A Lion Air személyzet nem foglalkozott a vezérsík állításával. Nyomozás: hogyan történt az MCAS engedélyeztetése? Kínai kétségek. Sullenberger: két szakértőt a pilótafülkébe!

Repülés

Meddig maradnak a gépek a földön? Veszélyben az egész MAX-program? Macron az Airbus érdekében tárgyal, az oroszok az MC-21-est ajánlják a 737-esek helyett.

Repülés

Politikusok nyomása, a Boeing és az FAA is engedett. Trump, Albert Einstein és az ideális repülőszemélyzet. Halasztják a 777x roll-out ünnepségét.

Repülés

Megvannak a dobozok. Biztos-e a párhuzam az őszi MAX 8-as balesettel? Egy korábbi Ethiopian-katasztrófa furcsa utóélete. Letiltások: az EASA is csatlakozott...

Repülés

Hat perccel felszállás után történt a katasztrófa, a gépen 157-en voltak. Flightradar-adatok: nem-stabil függőleges sebesség.

Repülés

Összeesküvés-elméletek, szakmai feltételezések: semmi sem biztos, semmi sem bizonyított. De mostantól nyomon követhetők a gépek az óceánok fölött is.

Repülés

Komoly szélnyírás volt, de a személyzet nem tudta kivédeni: annak, aki vezette a gépet, nem volt repült ideje a típuson, hangzik a jelentés a tavalyi balesetről.

Repülés

Az induló utasokkal teli légikikötőt tűz és füstszivárgás miatt ki kellett üríteni kedden reggel.

Repülés

A két Hawk az indiai repülőszalon megnyitójára készült, a három pilóta közül kettő túlélte az ütközést és a zuhanást.

Repülés

Oroszország sarkkörön túli ambícióihoz minden időben haználható bázisokat akar. A Backfire balesete mindenesetre nagyon rossz időben történt.

 
 


https://rch.railcargo.com/hu/