Keresési eredmény a(z) „repulesbiztonsag” címkére
Rendezés:

Repülés

Az a bizonyos tizenöt centi, ami most nagyon sokat számított. A főfutók rendszere bonyolult, mégis az orrfutó szorult be már többször.

Repülés

Ha elromlik a motor, valahol le kell tenni a gépet! Aki szépen letette, és aki megmutatta, hová tegye le...

Repülés

Kairó már a baleset napján terrortámadást emlegetett, a franciák szerint semmi nem utal robbantásra. Telefon és i-pad gyulladt ki a szélvédő mögött?

Repülés

A motor nélküli repülőgép a Tokaj felé vezető Rákóczi utcában, egy több cégnek otthont adó telephely udvarára zuhant.

Repülés

Épületekre és autókra zuhant a gép, a fedélzeten lévő két ember meghalt, de szerencsére a földön lévők között nem volt áldozat.

Repülés

Az új keskenytörzsűeknél a hajtóművek gyártóira nagyobb teher hárul. Még májusban átadhatják az első MAX-okat a Malindónak és a Norwegiannek.

Repülés

Repülésbiztonsági kérdés, vagy pedig a konkurencia kiszorítása? Eddig mintegy négyszáz pilótának vették el a jogosítását.

Repülés

Ma délután repülők légi megemlékezése a helyszín felett. A Budaörsről induló An-2-es hegyoldalnak repült; szerzőnk az áldozatok egyikéről írt megemlékezést.

Repülés

A pakisztáni társaság vizsgálatot indított, de kiderült, nem csak a kiképzés alatt álló másodpilóta volt a kormányoknál.

Repülés

A léghajózás nagy korszaka véget ért, a mediatizált légibalesetek korszaka megkezdődött. Miért nem lett alkalmas eszköze a Zeppelin a modern légiközlekedésnek?