Keresési eredmény a(z) „repulesbiztonsag” címkére
Rendezés:

Repülés

Az Ural Airlines Airbus A321-esének mindkét hajtóműve leállt, a pilótáknak siklórepülésben kellett letenni a gépet. A balesetben sokan megsérültek.

Repülés

Kevesebb áldozat az első félévben. Új légialkalmassági eljárás MAX-okra, új típusként? Nemcsak Boeingok kerültek bajba rossz szenzorok adatai miatt…

Repülés

Felszállás után visszafordult és kényszerleszállást hajtott végre csütörtökön hajnalban a Smartwings Hurghadába tartó járata.

Repülés

A légitársaságok szolgálatában álló legkorosabb példányok érintettek, de az AD később kiterjedhet más gépekre is.

Repülés

Tavaly nyáron hozzávetőleg félmillió utas személyes adatait lophatták el egy hetekig tartó hackertámadás során.

Repülés

Trimmkerék, állásszögszenzorok, kiképzés, szoftver helyett processzorcsere – az EASA követelményei valószínűleg tovább halasztják az újraengedélyeztetést.

Repülés

Eltérő sebességadatok: a személyzet nem foglalkozott a hiányzó pitot-fűtésre figyelmeztető jelzéssel, a felszállás előtti check-listet nem alkalmazták.

Repülés

Chip-csere vagy szoftver-módosítás? Utóbbi lenne a gyorsabb megoldás. A Boeing elnöke nyár végére reméli az új engedélyeket, aztán állíthatják vissza a MAX-okat a forgalomba.

Repülés

Az An-24-esnek a levegőben leállt az egyik hajtóműve, a kapitány és a fedélzeti mérnök meghalt, az utasok túlélték a balesetet.

Repülés

Nagyobb forgalom, több go-around, több zivatar, több megszakított leszállás. Az átstartolás a személyzet és az irányítás részéről egyaránt a biztonságos megoldás.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/