Keresési eredmény a(z) „repulesbiztonsag” címkére
Rendezés:

Repülés

Szikrák a gép alól, nyomok a pályán. Megvannak a dobozok. Az első megközelítéskor nem voltak a futók kibocsátva, de a becsapódás előtt igen.

Repülés

Átstartolás előtt: érintette-e a betont a gép, károsodhattak-e a hajtóművek? Vagy elfogyott a kerozin? Lakóövezetre zuhant második megközelítés közben a Pakistan International A320-asa.

Repülés

Az Raptor után a Lightningok egyike is lezuhant, szerencsére mindkétszer sikeres volt a gépelhagyás. Az F-35 már bőven túl van az 500. példányon, és jó a baleseti statisztikája.

Repülés

Drónok bemérésére alkalmas eszközöket fejleszt a BHE Kft. és a Műegyetem.

Repülés

Az ügyészség a pilótát okolja, a pilóta szerint a villámcsapás után a kormányok fordítva működtek, a futószárnak nem lett volna szabad áttörnie a tankot.

Repülés

Az Air Canada három 777-eséből kiszereltette az üléseket. Előírások: valaki kell, hogy figyeljen a telepakolt utaskabinban is. Leállított gépek, személyzetek mégis a levegőben...

Repülés

A gép feletti uralom elvesztése, pályaelhagyás és túlfutás, tavaly történt egy rendkívül durva földetérés is.

Repülés

Kényszerített döntések, hibás megközelítés, vagy: irányítói hiba, vagy: bombarobbanás. A lengyelek követelik, hogy az oroszok adják ki a tíz éve elpusztult 154-es roncsait.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló március 30-ától április 5-éig.

Repülés

Szenzorhiba a Szuhojon, majd két és fél óra repülés kisebb magasságon.