Keresési eredmény a(z) „szabalyok” címkére
Rendezés:

Közút

A kelet-európai országok fuvarozóinak képviselői szerint az előírások akadályozzák a szolgáltatások szabad áramlását, ezért ellentétesek az uniós alapelvekkel.

Ellátási lánc

Az ember játékos, de van olyan, hogy tudni kell abbahagyni, sőt, el sem kezdeni. Villamosvezetés közben, például.

Ellátási lánc

A GYSEV is csatlakozott az ILCAD 2016 – Nemzetközi Útátjáró Biztonsági Nap elnevezésű rendezvényhez.

Ellátási lánc

A GYSEV Zrt. is csatlakozott a Közlekedéskultúra Napja 2016-os programsorozatához. A vasúttársaság munkatársai a soproni Bastányi úti vasúti átjárónál szórólapokkal, kvízjátékokkal és matricákkal hívták fel a figyelmet a vasúti közlekedés biztonságára, illetve arra, hogy minden esetben megfelelő figyelemmel kell közlekedni a vasúti átjárókban.

Ellátási lánc

Meghirdették az idei, Közlekedik a család elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedőt, a területi versenyek után júniusban a 21 legjobb elméleti és gyakorlati tudással bíró család egyike nyeri el a Skoda által felajánlott családi autót.

Zöldút

Picit szokatlan megoldással próbálják felhívni a biztonságos közlekedésre a kerékpárosok figyelmét a 38-as főúton.

Ellátási lánc

Már élesben működnek az új közlekedés-ellenőrző kamerák.

Ellátási lánc

Mintegy 3500 alkalommal tapasztalták a rendőrök, hogy a közlekedők nem használták a biztonsági övet, a gyermekülést, illetve a bukósisakot, annak az akciónak a során, amelyet március 9. és 11. között tartottak országszerte egy európai kampány keretében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a rendőrség honlapján.

Ellátási lánc

Több mint ötvenen megsérültek, amikor egy Amtrak-szerelvény összeütközött egy nyerges vontatóval egy átjáróban.

Zöldút

Az Országos Rendőr-főkapitányság ezzel a videóval is arra hívja föl a figyelmet, a kerékpáros az egyik legvédtelenebb a közúti közlekedésben.


 
 
https://rch.railcargo.com/hu/