Keresési eredmény a(z) „urhajozas” címkére
Rendezés:

Repülés

A nyílást betömték, de ütött-e rést az ügy az orosz–amerikai űregyüttműködésen?

Repülés

Az első után húsz évig inkább nem indítottak nőt. Az első amerikai, a fizikus asztronauta. Nyugdíjban a kétszeres ISS-parancsnok, aki 665 napot töltött az űrben.

Repülés

Hogy ne kelljen például a spanyol szurkolóknak mindig Moszkván át repülni a selejtezőkre. A súlytalanság állapotában rendkívül látványos a tizenegyes párbaj!

Repülés

Alan Bean, az űrhajós és az űr festője. Apollo 12: villámcsapások és egy sikeres átkapcsolás. A visszaadhatatlan élmények  a vásznakon.

Repülés

A gyilkosságtól az időjárásig, a rakétáktól a Szu-15-ösig. Az egykori vadászpilóta figyelmeztetése: gyakorlat nélkül nagyobb a kockázat.

Repülés

De nem tudni pontosan, mikor és hol. Nem kizárt, hogy nálunk is földetér valami belőle. Ha az égből lepottyan egy űrállomás-darab, ne nyúljunk hozzá!

Repülés

A Falcon Heavy első fokozatai visszatértek, a legerősebb hordozóeszköz sikeresen startolt első repülésén, a sportkocsi elindult napkörüli pályára.

Repülés

A SpaceX szerint a hordozórakéta tökéletesen működött. A leválasztásnál történt hiba? A Zuma már vissza is eshetett, de mikor és hová érkezik aTiangong-1 ?

Repülés

Már a Hold-körüli tervekről is tárgyaltak, de az együttműködés megbukhat a szankciókon, és akkor mégis leválhat az ISS orosz része.

Repülés

Az első szputnyik, a katonai dominancia és a szovjet űrprogramok. Van-e víziója a mai orosz űrkutatásnak? Útitársak a Hold körül.