Keresési eredmény a(z) „vonatpotlas” címkére
Rendezés:

Vasút

Nincsenek újabb munkálatok, és fogynak a korábbiak is! Lassan csak a nagy melók maradnak, meg a szokásos békési álpályafelújítás!

Vasút

Picit megint arrébb toltak két határidőt, de egyszer csak készen lesznek, és akkor rendben lesz minden. Inkább legyen meg később, csak legyen rendesen megcsinálva.

Vasút

Két vasútvonal felújítása jelent újdonságot: a 26-oson és a 90-esen jelennek meg rövid időre a pályamunkások.

Vasút

Kicsit „hosszabbítani” kell, két vonalon sem készültek el az eredeti határidőig a munkákkal.

Vasút

Új munkába elvileg sehol nem kezdtek a srácok, a többit meg szorgalmasan csinálják: ez is valami!

Vasút

Hétfőtől a keletit két hétre kiveszik: ez a legfontosabb változás, de apróságokkal is készül a MÁV szerte az országban, hogy aztán a felújítás elkészültével még jobban, gyorsabban, pontosabban közlekedjenek a szerelvények.

Vasút

Sok „kisebb” vágányzár, pályafelújítás a végéhez közeledik, de közben „jöttek” újabbak is, hiszen mindig van mit csinálni a magyar vaspályákon.

Vasút

Két dátumot „halkan átírtak”: a 100-ason és a 135-ösön is kijjebb tolták az eredeti határidőket. Ami viszont tényleg újdonság: kezdődnek a kőszállítások Debrecennél.

Vasút

A baleset miatt Veszprém és Ajka között pótlóbuszok viszik az utasokat.

Vasút

Újdonság a Gyermekvasút rövidülése, és hogy a 150-esen hétvégén vágányzár lesz, így az Ivo Andric Ceglédnek tart. Izgulunk a 135-ös miatt: a pótlóbuszok 25-éig járnak csak – a most érvényes kommunikáció szerint.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/