Keresési eredmény a(z) „vonatpotlas” címkére
Rendezés:

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló május 25-étől május 31-éig.

Vasút

Egyre kevesebb a munka, gyakorlatilag a hosszú hónapok, évek óta tartó felújítások maradtak az előttünk álló hétre.

Vasút

A közösségi közlekedési hálózaton a járványhelyzet jelentősen visszavetette az utasforgalmat: a MÁV ezért június 6-ától több vasútvonalon ideiglenes járványügyi menetrend léptet életbe, a járatok egy része helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat. A változások a vonaton utazók nagyjából négy százalékát érintik.

Vasút

Újdonság a 18-ason van, illetve a 29-esen későeste is hajnalban, korareggel. Zajlanak a munkák, tolódnak a határidők a legszebb példa erre a tramtrain.

Vasút

Két igazi újdonság van: a 150-esen egy hétvégi meló, a 16-oson a nyári közepéig tartó felújítás miatt kell pótlózni, ráadásul ott az sem mindegy, milyen vonattal utazunk. A többi felújításnál is ernyedetlenül dolgoznak, épül, szépül a vasút világa.

Vasút

Változott az eddigi rend a 80-ason, nekiláttak a Nyugatihoz, az 1-esen hajnalban és este, a 70-esen két hétvégén figyeljenek oda a szokásosnál is jobban.

Vasút

Jó pár egy hetes „apró” munka kezdődik hétfőtől, figyeljenek oda utazásaikkor!

Vasút

Ütemterv szerint haladnak a 29-es vasútvonal villamosítási munkái.

Vasút

Beszáll a GYSEV is a pályafelújításba, a 9-esen egész sokáig kell majd pótlózni. A MÁV-os vágányzárak továbbra is érvényesek, néhány apró változás viszont van. Ne rutinból vonatozzanak!

Vasút

Miskolc környékén mindenképpen érdemes tájékozódni, mielőtt vonatra száll, és akkor is, ha Pestről a „bulijáratok” egyikével akar hazajutni.