Ellenőrre támadt egy bliccelő Szegeden

MTI   ·   2013.01.17. 09:24

Szenti Szabolcs elmondta: a 21 éves férfi szerdán délután barátja bérletével utazott a szegedi 4-es villamosvonalon. Az ezt felfedező ellenőr már a bírságról szóló papírt töltötte ki, amikor a fiatalember hirtelen kitépte a kezéből a személyi igazolványt, meglökte a férfit és menekülőre fogta. Az ellenőr követte és közben értesítette a rendőrséget.

A József Attila sugárúton az ellenőr már a bliccelő barátjával találta magát szembe, aki szintén meglökte a férfit, majd az elkövetők bementek az egyik társasházba. Onnan állították elő őket a rendőrök.

A két férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Autóbuszközlekedés

Ne az állomáson pünköljön! Tervezze meg előre utazását, váltsa meg időben menetjegyet a hosszú hétvégére

MÁV/iho   ·   2024.05.15. 15:45

Pünkösd ünnepén várhatóan sokan kelnek útra a közösségi közlekedés járatain. A MÁV és a Volánbusz azt kéri, hogy indulás előtt tájékozódjanak az ünnepnapi közlekedési rendről. Érdemes elővételben megváltani a menetjegyeket, illetve használni az automatákat, az online jegyvásárlást az Elvirán vagy a MÁV applikációban is.

Vasút Nagyvasút

Vécsey Balázs a Siemens Mobility Kft. élén

iho/vasút   ·   2024.05.14. 18:50

Több éves vezetői tapasztalatot szerzett a hazai és külföldi üzleti életben. Legutóbb a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatójaként, valamint a magyarországi Bosch csoport létesítménygazdálkodásért felelős vezetőjeként dolgozott.