Több mint 50 kiállítót és 3000 látogatót várnak az idei  BusExpo kiállításra április 25-én Zsámbékon. Az esemény keretén belül megrendezik a XXIV. Országos Személyszállítási Szakmai Konferenciát is, ahol a hazai közlekedés és a hazai buszgyártás perspektíváit járják körül a szakemberek.

A rendezvényen kiemelten szerepel az utasbiztonság, a magyar buszgyártás jelene és jövője. A Drivingcamp Hungary kibővített területén még több új járművel, alkatrész-beszállítóval és szolgáltatóval, veterán buszokkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A kiállítók között szerepel egyebek mellett a Volvo, a MAN, a Scania, a Modulo, a Mercedes-Setra és a Credobus. Bemutatja termékeit az Alcoa, a Hankook, a Marso, az Asfinag, és a Continental is. A szakkiállításon a legkorszerűbb autóbuszokon túl nagy szerepet kapnak az innovatív technológiák, az IT-eszközök és a kenőanyagok is, a kiállítók között ott lesz a Shell kenőanyagok kizárólagos hazai forgalmazója, az Orbico Hungary Kft. is a Shell Rimula kenőanyaggal.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!