Milyen szolgáltatásokra lehet szükséged egy építkezés során? Tudd meg velünk!

iho   ·   2020.05.09. 19:48

(x)

Ömlesztett anyagok beszerzése és szállítása

Az építési telek tereprendezéséhez elengedhetetlen a megfelelő minőségű és mennyiségű termőföld. Attól függően, hogy tereprendezés vagy a későbbi kert megalapozása a cél, úgy választhatunk a különböző típusú termőföldek között. A natúr termőföld segítségével kiegyenlíthetőek a telek egyenetlenségei, a trágyával vagy tőzeggel dúsított termőföldek pedig remek alapot biztosítanak a későbbi díszkerthez vagy gyümölcsfák ültetéséhez.

A homok és sóder a különböző betonrétegek, például falazás, alapozás, födém, járdák megépítéséhez kulcsfontosságú. Díszítéshez, vízelvezetéshez, kocsibeállók kialakításához, valamint feltöltésre tökéletes választás a különböző szemcsenagyságú kavics vagy murva.

Az építési hulladékról márpedig gondoskodni kell!

A városokhoz közeli erdőket gyakran tarkítják kisebb-nagyobb sitthegyek, melyek azontúl, hogy súlyosan környezetkárosítóak, elhelyezésük ezeken a területeken büntetendő. Érdemes tehát megbízható partnerrel együttműködni, aki a hulladékot elszállítja, ehhez biztosítja a megfelelő méretű konténert, a munkát gyorsan és precízen ellátja, és még a hulladék kezeléséről is gondoskodik. Így a kerti hulladék komposztálótelepre, a felhasználható anyagok pedig újrahasznosító telepre kerülnek.


A KonténerSitt rendelkezik minden szükséges engedéllyel az építési hulladék szétválogatásához, szállításához és az arra alkalmas telephelyre történő lerakodáshoz. Mindezeken túl az ügyfelekkel történő kommunikáció megkönnyítése érdekében reggel 6 és este 20 óra között diszpécserek veszik fel a rendeléseket. Érkezhet ide ipari és lakossági ügyfél, és jöhet fa-, fém-, papírhulladék, kerti hulladék, zöld-, építési hulladék és bontási törmelék is. Munkájuk eredményeként évente a teljes hulladék kevesebb mint 10 százaléka lesz végül újra felhasználásra alkalmatlan.

Az élet velejárója a lom

Évente több ezer tonna hulladék kerül összegyűjtésre a lomtalanítások során. Budapest több kerületében azonban - a kialakult borzalmas állapotok miatt - a lomtalanítást beszüntették, így más megoldást kell keresnie a lakosságnak. A KonténerSitt lomszállítást is vállal, tehát ha szeretnél megszabadulni a lakásban, pincében, garázsban, padláson lévő felesleges dolgoktól, bátran keresd a KonténerSitt munkatársait!

Amennyiben a fent említettek felkeltették figyelmed, tájékozódj a cég honlapján, ahol további szolgáltatásokkal is megismerkedhetsz.

Kapcsolódó hírek