Keresési eredmény a(z) „eurowings” címkére
Rendezés:

Repülés

Kinek, kik ellen üzennek a járvány áldozatai? A napi 4-5 milliós veszteség meggyorsíthatja a teljes bedőlést. Járattörlés Budapestre is.

Repülés

Utasszám: több, mint 1,6 millió, nő az üzleti utazók aránya, de a business class-t kevesebben választják. Erősödik Hévíz és Miami...

Repülés

Magyarország a térség fontos piaca, 1,36 millió utassal. CSeries és a 320neo. Repülés New Yorkba, Los Angelesbe, kipróbálható az A380 és a 747-8.

Repülés

A Lufthansa-elnök szerint nem lehet ezen a reptéren kétféle tarifa. A németek európai hálózatának szívében Európa legnagyobb diszkontja.

Repülés

Air Berlin gépek lízingje, Brussels-átvétel: az Eurowings Európa harmadik diszkont társasága lesz. De a legnagyobb ezt inkább esélyként érzékeli.

Repülés

Egyszerre két sztyuvi lett beteg, egyszerre két pilóta szunyókált... Az F-16-sok sem tudták őket felébreszteni, csak a dörömbölés.

Repülés

Miért München (és nem Frankfurt)? Lufthansa-bázis, Eurowings-erősödés. A Brussels éjszakázó járata. Hosszútáv és a régió.

Repülés

Erősödött a Germanwings, az Eurowings és a Lufthansa Technik, gyengébb a cargo, levettek az eredményből a sztrájkok.

Repülés

A Lufthansa-csoport leányvállalata rövidtávon megőrizné piacvezető szerepét Németországon belül a diszkontok között. Új, interkontinális útvonalak is jönnek.

Repülés

Az Európán belüli járatai mellett életre kel az interkontinentális hálózat is. Egy gépen egyszerre háromféle szolgáltatás.