Keresési eredmény a(z) „eurowings” címkére
Rendezés:

Repülés

Nyolcvanegy gépet és háromezer alkalmazottat vesz át az Eurowings, az easyvel még tartanak a tárgyalások. Az AirBerlin a október 28-án áll le.

Repülés

Marketingakciónak, de piackutatásnak sem rossz az ötlet, kérdés, nem halásszák-e el az így felfedezett vonalakat a konkurensek.

Repülés

További nyolcvanegy gép a diszkontleánynak. Felzárkózás, koncepcióváltással? Hosszú távú járatok, újdonságok az anyacégnél is.

Repülés

Kinek, kik ellen üzennek a járvány áldozatai? A napi 4-5 milliós veszteség meggyorsíthatja a teljes bedőlést. Járattörlés Budapestre is.

Repülés

Utasszám: több, mint 1,6 millió, nő az üzleti utazók aránya, de a business class-t kevesebben választják. Erősödik Hévíz és Miami...

Repülés

Magyarország a térség fontos piaca, 1,36 millió utassal. CSeries és a 320neo. Repülés New Yorkba, Los Angelesbe, kipróbálható az A380 és a 747-8.

Repülés

A Lufthansa-elnök szerint nem lehet ezen a reptéren kétféle tarifa. A németek európai hálózatának szívében Európa legnagyobb diszkontja.

Repülés

Air Berlin gépek lízingje, Brussels-átvétel: az Eurowings Európa harmadik diszkont társasága lesz. De a legnagyobb ezt inkább esélyként érzékeli.

Repülés

Egyszerre két sztyuvi lett beteg, egyszerre két pilóta szunyókált... Az F-16-sok sem tudták őket felébreszteni, csak a dörömbölés.

Repülés

Miért München (és nem Frankfurt)? Lufthansa-bázis, Eurowings-erősödés. A Brussels éjszakázó járata. Hosszútáv és a régió.