Keresési eredmény a(z) „helikopter” címkére
Rendezés:

Repülés

Franciaország és Németország megállapodott abban, hogy „közös európai légi harci rendszert” fejleszt ki a jelenlegi harci repülőgépek hosszú távú lecserélésére.

Repülés

Legalább száz Airbus Helicopters H135-ös készül majd itt, az igény ennél jóval nagyobb. Vajon lesz-e kínai–orosz óriás forgószárnyas?

Repülés

Utasszállítótól a légvédelmi változatig, ködgenerátortól a rendőrségi helikopterig, ma is rengeteg szerepkörben.

Repülés

Helikopteres rajtaütés, még egy Gripen is beszállt. Magyar részről ott volt – szinte az összes működő gépünk, jönnek vissza a nagyjavított Mi-17-esek.

Repülés

Újságírók, fotósok, operatőrök kíséretében ismerkedtek külföldi személyzetek a Dunántúllal. Az egyik gépen ott volt portálunk tudósítója is.

Repülés

Az elegáns egyhajtóművesből ma is még sok repül, az egyik leggyorsabb, egyben leginkább jóindulatú helikopter, az első Fenestron-farokrotorral.

Repülés

Sikerül-e tizenöt év után levizsgáztatni a billenőrotoros polgári gépet? A trónkövetelő, három csőlégcsavarral, hibrid meghajtással.

Repülés

Aki beleül, nem pilóta, hanem utas, csak közli, hová akar repülni. Nyolc elektromotor, nyolc légcsavar, és egy mindent látó és figyelő földi központ.

Repülés

Kevesebb eladás, kevesebb átadás. Nagy kínai üzlet és néhány hónapos Super Puma-reptilalom: nehéz éve volt a helikoptereknek...

Repülés

Farokrotor nélküli többfeladatú gépek, a német rendőrség állományából, még bőséges üzemidővel. A Mi-2-esek nagyjavítása drága lett volna.