Keresési eredmény a(z) „leszallas” címkére
Rendezés:

Repülés

„Dragon, SpaceX, comcheck!” – a megkönnyebbülés pillanata. Leválás az állomásról, belépés a légkörbe, érkezés a Mexikói-öbölre, minden pontosan zajlott, de az űrhajósok némi késéssel kerültek ki a kabinból.

Repülés

A menetrend az űrállomástól az Atlanti-óceánig, a leszállás feltétele a megfelelő időjárás. Negyvenöt éve nem érkeztek vissza emberek az űrből az óceánra.

Repülés

Senki nem sérült meg, de az utasok ismét a kézipoggyászaikkal hagyták el a repülőgépet.

Repülés

A Garmin Autonomi kezeli a hajtóművet, a fékszárnyat, a futót, landol, fékez, leállít. Most vészhelyzetre tesztelik, de ilyen lehet a jövő pilótanélküli légitaxi-rendszere.

Repülés

Mindössze húsz méter magasan startolt át a gép a guruló és a többi gép fölött. A NOTAM-rendszer kritikája. A kapitány már a tizenkilencedik óráját teljesítette.

Repülés

Sok járat várakozott, néhány kitérőre ment: éjfél körül vagy másfél órára kavarta meg a menetrendeket Budapest légterében az időjárás.

Repülés

Kétgépes duplafedelű leszállás, most, és 1999-ben. Miért nem tudtak kiszabadulni az East Riverbe esett forgószárnyas utasai?

Repülés

A kérdés a sebesség földetéréskor – és később. Nagy szerencse volt, mondják a netes kommentek. A Pegasus trabzoni balesetének nincs áldozata.

Repülés

A kelleténél jóval gyorsabban közelített, és későn tette le a gépet a Thunderbirds „nyolcas” pilótája, a zuhogó esőben nem sikerült lefékeznie az F-16-ost.

Repülés

Az NTSB első jelentése. Az igazi 28 bal- és az igazi 28 jobbpálya fényei. Az új radarrendszer riaszt, ha egy gép a gurulóra helyezkedik.