Keresési eredmény a(z) „leszallas” címkére
Rendezés:

Repülés

A kérdés a sebesség földetéréskor – és később. Nagy szerencse volt, mondják a netes kommentek. A Pegasus trabzoni balesetének nincs áldozata.

Repülés

A kelleténél jóval gyorsabban közelített, és későn tette le a gépet a Thunderbirds „nyolcas” pilótája, a zuhogó esőben nem sikerült lefékeznie az F-16-ost.

Repülés

Az NTSB első jelentése. Az igazi 28 bal- és az igazi 28 jobbpálya fényei. Az új radarrendszer riaszt, ha egy gép a gurulóra helyezkedik.

Repülés

Szakadt az eső, lehet, hogy az F-16-os letért a betonról. Hosszú idő óta először néhány hét múlva megint Európában is repülne a kötelék.

Repülés

A gép leszállás közben tört össze és gyulladt ki, a negyven utas és az ötfőnyi személyzet túlélte a balesetet.

Repülés

Talán az időjárás teszi, de az elmúlt időkben mintha sűrűbben futnának fűre a repülőgépek. Van olyan is, hogy a futókerék hagyja el a gépet.

Repülés

Egy Tu-214-es és két Il-96-os érkezett, az első négyhajtóművesből szállt ki Putyin. Ez alkalommal a 31-es jobb pályán landoltak a gépek.

Repülés

Sérülés nem volt, a túlfutási zóna speciális kialakítása megfogta a futókat.

Repülés

Mi történt, miért történt, és miért történhetett meg? Egy rosszul sikerült leszállás anatómiája és háttere, avagy átstart helyett interceptor...

Repülés

Eső, erős szél, nagyon erős lökésekkel. A 737-es előtt egy S100-as háromszor próbálkozott, aztán inkább Krasznodarba repült.