Keresési eredmény a(z) „raktar” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

A közel 800 millió forintos beruházáshoz 282 millió forint támogatást kaptak. A tárolás mellett értéknövelő szolgáltatásokat is végeznek: minőség-ellenőrzés, átcsomagolás és különböző bérmunkák.

Ellátási lánc

Tízezer-kétszáz négyzetméternyi raktár- és irodaterület, továbbá hatezer négyzetméter szabadtéri tárolóterület bérletét hosszabbították meg három évvel.

Ellátási lánc

Kinőtték, így megkezdték a Prologis Park Wrocław V területén lévő második épület bővítését – összesen 16 ezer 500 négyzetméteren.

Ellátási lánc

A harmadik negyedévben kiugró: a teljes bérlői kereslet csaknem 155 ezer négyzetmétert tett ki, ami negyvenkét százalékos növekedést jelez az előző év azonos időszakához képest és negyvenöt százalékos növekedést az előző negyedévhez képest – közölte a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF).

Ellátási lánc

Nem volt új ipari átadás 2019 második negyedévében, így a budapesti és a Budapest környéki agglomeráció spekulatív ipari ingatlanállománya továbbra is 2 millió 200 ezer 250 négyzetméter.

Ellátási lánc

Magyarország egyik legnagyobb logisztikai központja az elmúlt évben növelte raktárkapacitását, árbevételét és üzemi tevékenységének hatékonyságát.

Ellátási lánc

A félmilliárdba kerülő, 3800 négyzetméter alapterületű raktárcsarnok építését az év elején kezdték el.

Ellátási lánc

Újabb harmincezer négyzetméter raktárkapacitást épít a BILK Logisztikai Zrt.

Ellátási lánc

A gumiabroncsokat gyártó japán vállalat szerint a tízezer négyzetméter alapterületű létesítmény összesen száznyolvanezer abroncs tárolását teszi majd lehetővé.

Ellátási lánc

A német tulajdonú cég huszonháromezer négyzetméteresre növeli a már meglévő, hatezer négyzetméteres raktárát.