Keresési eredmény a(z) „repules” címkére
Rendezés:

Repülés

Egy repülés, két napfelkelte... Két órával kisebb menetidő, megtakarítás kerozinban is. Ezt a távot az ausztrálok egyszer már megrepülték, harminc éve, 747-essel.

Közút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló november 11-étől 17-éig.

Repülés

Rengeteg a már megrendelt gép, bizonytalan a piac. A Boeing a MAX-ot el sem hozza. Szélestörzsű fronton a döntő kérdés, mit vásárol a házigazda Emirates.

Repülés

Az 1-es pályán ütközött Ferihegyen a leszálló és a guruló gép, 33 sérült – kétévenként kell ellenőrizni a különféle szervezetek működését kényszerhelyzet esetén.

Repülés

Ruszlán-utód, 180 tonna hasznos teherrel, 7000 kilométeres hatótávval, a nagy kérdés, mikor lesz a tervekből és tesztekből igazi óriásgép.

Repülés

Ötszázhúsz méter, jelentősen könnyíti a gépmozgásokat, a jégtelenítést. A reptér gyorsan bővül, új terminál is épül az új beton másik oldalán.

Repülés

Fejlődések és kihívások, a HungaroControl átgondolt, szofisztikált rendszert ígér.

Repülés

Kapcsolattartó irodát nyit Budapesten az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség.

Repülés

Túlkapacitás Európában, az Air France után a British is bejelentette, visszafogja a flottabővítést. Kinek kellenek és meddig még az A380-as óriások?

Repülés

Az Air France–KLM elnöke, Ben Smith még változatosabbá tenné a francia légitársaság amúgy is közismerten roppant sokszínű flottáját. Ez azonban alaposan megbolygatná az Airbus jelenlegi kínálatát. Igaz, lehet, ez nem lenne a gyártó ellenére...

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/