Keresési eredmény a(z) „repules” címkére
Rendezés:

Repülés

A szél, a füst, a terep: veszélyes rárepülés felvezetéssel. Egy 747-es és több DC-10-es tanker a tűzoltó flottában. 

Repülés

„Nincs biztosíték arra nézve, hogy a rendszer ne hibásodjon meg… Ezért vannak pilóták a kormánynál” - mondja az egyik nagy MAX-üzemeltető.

Repülés

Az egyetlen igazán jó megoldás Mexikóváros légiközlekedési helyzetére, vagy a korrupció tünete?

Repülés

Nem egy looping sikerült rosszul, nem esett át: a gépet Russel a becsapódásig vezette. Új rendszabályok a légiközlekedés „belső fenyegetettsége” ellen.

Repülés

Magyarországon is egyre gyakoribb a pilóták elvakítása, nálunk ez akár három évi börtönnel sújtható. Tetten érni nehéz, a lézerek forgalmazását kell korlátozni?

Repülés

Továbbra is Air France számmal repülő JOON-járatok: hibrid leányvállalat. A célzottak a fiatalok: olcsó jegyek és fedélzeti szórakoztató rendszer.

Repülés

A még megrendelt példányokat a Viking Air gyártja le, de a Q400 és a CRJ is kifutófélben van, a cég a business jetekre koncentrálhat.

Repülés

Hibás állásszög-adatok: le kell kapcsolni az elektromos trimmet. Miért bukkant elő a probléma azután is, hogy kicserélték az érzékelőt?

Repülés

A Dreamliner-gyilkos első felszállása. „Úgy repül, mint egy 330-as, csak jobban!" Új hajtóművek, nagyobb szárny, egyelőre nyolc példányban kelt el.

Repülés

Kényszerleszállás Gödöllőnél.