Keresési eredmény a(z) „repules” címkére
Rendezés:

Repülés

Code-share megállapodást már kötöttek néhány vonalra, de miért is kínlódnának a németek az Etihad-tulajdonú Alitaliával?...

Repülés

Óriáskrokodil az űrben, nehéz űrséta. Potom 15 kilométerre a Holdtól. Utolsó expedíció, utolsó kísérlet rávenni a politikusokat a folytatásra.

Repülés

Az utolsó kutatóhajó is elhagyta a körzetet, a hozzátartozók tiltakoznak. Rossz helyen keresték a gépet? Teóriák északibb és délibb zónákról.

Repülés

Kinek a gépe volt a teherszállító? A kirgizek már előjöttek a pilótahibával. Tisztázandó: miért kellett átstartolni, miért nem sikerült az átstartolás.

Repülés

Rossz látási viszonyok közepette, jegesedésre hajlamos időben történt a baleset, legutóbbi hírek szerint átstartolás közben zuhant a gép egy falura.

Repülés

Ősszel üresen, jövőre már emberekkel indulna a Dragon űrhajó. De előbb át kell tervezni a tüzelőanyag-tartályokat és az indítási eljárást is.

Repülés

Két ütközés, mindenki megúszta, zsúfolt a légtér. Váratlanul gyenge idő, de javulni fog. A magyarok közül a legjobb helyen Szabó Péter zárta a hetet.

Repülés

Genevey a Challengerben repül, újonc még egy kínai és francia pilóta is. Abu Dhabi az első helyszín, a többi futamról, például Budapestről nem tudni biztosat.

Repülés

Ingyenes leszállás, jöjjenek többen! Ahol egyenrangú a Bonanza- és a business-jet tulaj. Manhattani nehézségek, orvosi könnyítés.

Repülés

A V-vezérsík varázsa. Egy jókor jött hasraszállás, új motor és légcsavar. Floridában Fun 'n Sun, Maine-ben homár. Ki kit követ légifotózáskor? 

 

 

   
Get Adobe Flash player