Keresési eredmény a(z) „repules” címkére
Rendezés:

Repülés

Első repülés: 2021 decembere, Palmdale-Edwards, az első példány már készül. A Spirithez hasonló, de kisebb gép kevesebb konstrukciós kockázattal jár.

Repülés

A Lufthansa és a British üresen tartja a leghátsó széksort, az indiaiak a leghátsó poggyászteret. EASA-direktíva: lehet, hogy módosítani kell a szoftveren.

Repülés

Az első 4500 legyártásához huszonhárom év kellett, a másodikhoz már csak kevesebb, mint kilenc. A tízezrediket valószínűleg 2021 elején adják át.

Repülés

Öt nap, 19 letartóztatás, 16 repülő drón, de egyetlen járat sem esett ki. A reptér bővítése ellen tiltakozók kiterjesztett akcióval fenyegetnek.

Repülés

A legendás oldtimer vadászok és a Boeing a mező fölött. Olasz stílus német, svéd és magyar résztvevőkkel. Az ígéretes kisgépek és a dörgő Ancsák.

Repülés

Az Airbus biztos benne: megvan az oka a 2016. április 29-i, tizenhárom halálos áldozatot követelő helikopter-katasztrófa oka. Nem volt könnyű feladat, de sikeresen rekonstruálták a főrotor meghibásodását laboratóriumi körülmények között.

Repülés

Közösen meghatározták az azonnali fejlesztést, illetve közbeavatkozást igénylő területeket és megoldották a felmerült problémákat.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló szeptember 9-étől szeptember 15-éig.

Repülés

Birtokba vették a nyárra a fecskék a budapesti repülőtéren zajló építkezések munkagödreit. A Budapest Airport ennek megfelelően átütemezte az építkezésekhez kapcsolódó földmunkákat, hogy az időközben az árkokba befészkelő partifecskék zavartalanul felnevelhessék fiókáikat, majd mikor a kicsik megerősödtek, a többi madárral együtt indulhassanak útnak Afrika felé.

Repülés

A közös európai légiirányítást lehetővé tevő uniós koncepció, az Egységes Európai Égbolt teljes körű végrehajtásáról szóló nyilatkozatot írtak alá Európa huszonegy légiközlekedési szövetségének képviselői.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/