Keresési eredmény a(z) „repules” címkére
Rendezés:

Repülés

A világ legnagyobb utasforgalmú légitársasága jönne létre, de a felek egyelőre cáfolnak. Flottakérdés, hálózat, és persze piaci dominancia.

Repülés

Nyíregyháza és Görögország. 17-21 hónapos program, 750 óra földi képzés, 60 óra szimulátor, 145 óra repülés, és a pénzügyi feltételek.

Repülés

A China Southern 15 év alatt ezerrel akarja növelni ezres flottáját. Őrült számban áradnak a világba a kínai turisták, erős piac lesz Dél-Amerika és Afrika.

Repülés

1994: „Csak semmi orsózás!” Kemény berepülő program után tizennyolc békés év a Cathay-nél. Átrepülés Tucsonba: visszafestik-e a gépet eredeti Boeing-színekre?

Repülés

Elmaradt a köztársasági elnök bukaresti útja, legalábbis ezt az A319-est nem használhatta, a másik a miniszterelnököt vitte Moszkvába.

Repülés

A Budapest Airport évi hárommilliárdot adózik a környéknek. Az 1-es pálya felújítása miatt gyakoribbak voltak a panaszok.

Repülés

A Big Falcon Rocket második fokozata maga az űrhajó, holdkerülés 2023-ban, amikor a NASA is tervezi a magáét hagyományos rakéta-űrhajó rendszerrel.

Repülés

Az aviatika igazi szerelmesei oda mennek, ahonnan fotózni is lehet... Skandinávok a levegőben, amerikaiak inkább a földön.

Repülés

Boszorkány-repülés és tükörrepülés, élmény-repülés és munkarepülés, kötelékek és szólisták, oldimerek és egy vadonatúj konstrukció.

Repülés

A nyílást betömték, de ütött-e rést az ügy az orosz–amerikai űregyüttműködésen?