Keresési eredmény a(z) „repules” címkére
Rendezés:

Repülés

1989. július 17-én, kereken harminc esztendeje szállt fel először a Northrop Grumman B-2A Spirit stratégiai bombázógépének prototípusa. A sikeres repülés egy máig tartó, szép karrier első lépése volt: a valaha gyártott, alig huszonegy gépből húsz még jelenleg is hadrendben áll az Amerikai Légierőnél.

Repülés

Mintha egy óriás dobálta volna őket: ötven éve startolt a Saturn V, orrában három űrhajóssal, három nap múlva lépett Armstrong és Aldrin a Holdra.

Repülés

Minden az utolsó pillanatokban dőlt el: Sonka szakított, Hall győzött, a tó és környéke szép helyszínnek bizonyult.

Repülés

A GE valaha csak áramfejlesztő turbinákkal foglalkozott... Korszakos konstrukciók korszakos széles- és keskenytörzsű repülőgépeknek, a 777x-é a legnagyobb polgári hajtómű.

Repülés

Három rövid leszállás tankolásra. A Gulfstream G650 „sima” repüléssel is képes majd 14 ezer kilométeres utakra.

Vasút

Naponta repül a Wizz Marosvásárhelyre, marad az államé a Dunakeszi Járműjavító, és hamarosan teljes lesz a Tisza-tó körüli kerékpárút. Az elmúlt napok legfontosabb hírei.

Repülés

Felszállás után visszafordult és kényszerleszállást hajtott végre csütörtökön hajnalban a Smartwings Hurghadába tartó járata.

Repülés

A MiG-29-esek búcsúznak, a bolgárok mégsem próbálkoznak autentikus, vagyis oroszországi felújítással. Nyolc Viper eléggé olcsón: valamit elhagytak a képességek közül?

Repülés

A légitársaságok szolgálatában álló legkorosabb példányok érintettek, de az AD később kiterjedhet más gépekre is.

Repülés

Ezzel együtt az európai típusengedély csak 2021-re várható. Az augusztus végi moszkvai MAKS lesz a helyszíne az új utasszállító nyilvános bemutatkozásának.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/