Keresési eredmény a(z) „repules” címkére
Rendezés:

Repülés

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség becslése szerint a a koronavírus-járványra való tekintettel bevezetett közlekedési korlátozások miatti bevétel-kiesés legnagyobb részét, 13 milliárd dollárt a kínai légitársaságok szenvedhetik el.

Repülés

Tervezett élettartamának felénél jár a december 6-án pályára állított két magyar műhold, az ATL 1 és a SMOG-P.

Repülés

Kilenc 72-600-as jön be idén, a régebbi lgt-ket máris eladásra kínálják. Csökkent a veszteség, várható a zöld jelzés a kormányhitelre a modernizáláshoz.

Repülés

A kormány vizsgálatot indít, az EP-képviselő „Fapados Etikai Kódexet” alkot. Hat óra mászkálás járó hajtóművekkel a reptéren? Felszállósúly, üzemanyag, utasok és távolság, cigizők, kiszállítás-beszállítás?

Repülés

Új 747-8i már három éve nem készült, de a cargo-Jumbót még gyártják. Sok utas olcsó jegyekkel: elég a négyhajtóműves gazdaságos repültetéséhez?

Repülés

Nemcsak parkolóház, új közlekedési koncepció is kell, megépül a hármas terminál. Várható új járatok: India, Japán, Thaiföld, illetve Los Angeles és Miami. Öt éven belül húszmillió utas. A BA „csak a közelmúltban” lett nyereséges.

Repülés

Teherajtó, kisebb ajtó a személyzetnek, megerősített padló. Az Airbus szerint a következő két évtizedben legalább ezer ilyen keskenytörzsűt igényel a piac.

Repülés

Január 15-i átadása óta háromszázezer induló és érkező utast fogadott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az új beszállítócsarnoka.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló február 10-étől február 16-áig.

Repülés

Természetesen pilóta nélkül repül, az időjárás veszélyei és a hagyományos forgalom szintjei fölött, a felderítő gépek és a műholdak alternatívája.