Keresési eredmény a(z) „repules” címkére
Rendezés:

Repülés

A gyors vészkiürítésnek köszönhetően a fedélzeten lévő mind a 141 ember túlélte a perui balesetet. Nehéz reptér az Andok vidékén, magasan a tengerszint felett.

Repülés

London Cityből New Yorkba, egy regionális gép atlanti hatótávval, új üzletek, akár Kínában is. LCY és más típusok: Airbus és Szuhoj.

Repülés

Néhány hét, és meglesz a remote tower-engedély, még csak kényszerhelyzetre. Együttműködés a katonákkal; kecskeméti irányítás, HC-segítséggel, vegyes üzemben?

Repülés

Vityazi történelem. Malajziai premier: a szupermanőverező Szu-30-assal a kötelék is látványosabb, majd szenzációs szólót is bemutat az egyik gép.

Repülés

Áprilisban áll munkába a magyarországi bázisok tizenkettedik repülőgépe.

Repülés

Vannak amerikai társaságok, amelyek nem akarnak kormányzati beavatkozást. A nagy közel-keleti három (négy) sikerének titkai és távlatai.

Repülés

Negyven éve ütközött a ködös repülőtéren a két 747-es. Humán faktor és technikai tanulságok.

Repülés

Katonai Zlinek hagyománya Magyarországon 1948 óta. A kanadai NATO-kiképzés túl drága, mennyire drága saját sugárhajtású kiképzők beszerzése?

Repülés

Kínzás segítségképpen a szimulátorban. DHL-es mindennapok, az éjszakai repülés is lehet szép. A 757-es dícsérete: a barátságos kezes bárány.

Repülés

Ancsa helyett 767-es... Szemműtét és L-410-es. Hatóság és légitársaság: aki mindkét oldalt megérti. A hosszútáv szépségei és a búcsú a Malévtól.