Keresési eredmény a(z) „undefined” címkére
Rendezés:

Urbanisztika

Az osztrák főváros tudatos intézkedésekkel igyekszik ellensúlyozni a klímaváltozás negatív hatásait. Legutóbb elkészíttette a város hőségtérképét és klímavédelmi területek létrehozása mellett döntött. Ezeken a területeken az újépítésű épületeknél már egyáltalán nem alkalmaznak fosszilis energiahordozókat.

Urbanisztika

A Live View a gyalogos közlekedést segítő funkció.

Urbanisztika

Időről időre evidenciaként kerül a felszínre a budapesti hármas metró délkeleti, repülőtéri meghosszabítása Kispesten és Pestlőrincen át. Mindenféle érzelmi és közlekedési érv előkerül, de valahogy a városszerkezeti vonatkozásokról soha nem esik szó. Ezek nélkül pedig esélytelen megítélni egy ekkora beruházás valószínűségét.

Urbanisztika

Megoszlanak a vélemények a budapesti, XI. kerületi Kopaszi-gát térségében már előrehaladott ingatlanfejlesztésekről. Vajon tényleg olyan tragikus közlekedési helyzet várható, mint ahogyan az ellenzők azt jósolják? Szerző zárójelben kijelenti, hogy nem a BudaPark kijáróembere, csak a beruházást távolról figyelők egyike.

Urbanisztika

Jövő héttől ogre&co néven indul elektromos robogókból álló, új közösségi közlekedési szolgáltatás Budapesten.

Urbanisztika

A cég a Sys IT Services Kft. nevesített alvállalkozójaként részt vesz a BKV informatikai rendszerének hosszú távú üzemeltetésében.

Urbanisztika

Péntektől hétfőig lehet kerülni a villamoshoz.

Urbanisztika

A kormány visszaadta az eredetileg a híd járdáinak kiszélesítésére szánt, korábban visszavont összeget.

Repülés

Megállapodott egymással a HungaroControl és az irányítókat képviselő szakszervezet, elmarad az április 23-ától tervezett határozatlan idejű sztrájk.

Urbanisztika

A púder első osztályú, sajnos alatta a pattanások megmaradnak.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/