Keresési eredmény a(z) „urrepules” címkére
Rendezés:

Repülés

Egy fura elnöki Twitter-üzenet és a NASA-igazgató bejelentése: évi 4-6 milliárd dollár kellene a nagy visszatéréshez, de vannak, akik ezt feleslegesnek tartják...

Repülés

A program részesei magukat „igazi” pilótáknak tekintették, szemben a kapszulákba zárt kollégákkal... Az eredeti álom: repülőgép és űrhajó egy szerkezetként.

Repülés

Hamarabb, mint az remélni lehetett, különösen annak fényében, hogy a cégalapító Paul Allen halála után az sem volt biztos, hogy valaha fölszáll a repülőgép.

Repülés

A nagyobb roncsdarabok is ütközhetnek más, „ártatlan” objektumokkal, de azokat legalább lehet követni a földről...

Repülés

Képzeletbeli űrutazásra hívja a látogatókat a Vajdahunyadvárban nyíló kiállítás. 

Repülés

A Crew Dragon még a teherűrhajókhoz hasonló módon, a robotkarral dokkolt és tengerre érkezik. Teljes siker esetén Ripley helyett emberekkel repül júliusban.

Repülés

Új amerikai űrhajó készül indulásra, elsőre űrhajósok nélkül. Kényelmes kabin, a helyszín az a komplexum, ahonnan a Hold felé startoltak hajdan...

Repülés

Meghalt a Microsoft, a SpaceShipOne, a Stratolaunch Systems alapítója. Az út az olcsóbb és hozzáférhetőbb űrrepülések felé.

Repülés

A hordozórakéta utolsó fokozata nem vált le, az amerikai és orosz űrhajós ballisztikus pályán ért földet, jól vannak, Moszkvába repültek.

Repülés

A Big Falcon Rocket második fokozata maga az űrhajó, holdkerülés 2023-ban, amikor a NASA is tervezi a magáét hagyományos rakéta-űrhajó rendszerrel.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/