Keresési eredmény a(z) „utlezaras” címkére
Rendezés:

Közút

Több útszakaszt is lezártak a rendkívüli időjárás miatt.

Közút

Az autópálya-kezelő arra figyelmeztette az autósokat, hogy az ország északi és középső részén csak akkor hajtsanak fel a sztrádára, ha az elengedhetetlen.

Közút

Szerdán újabb hófúvásra figyelmeztető riasztás lépett hatályba az ország hét megyéjében, és továbbra is érvényben van a hét elején kiadott fagyriadó.

Közút

A Nyugat-Dunántúlon több utat le kellett zárni a hó miatt. A horvát határon egy darabig nem engedték át a kamionokat.

Közút

Kína miniszterelnöke és delegációja Budapestre látogat, azaz, útlezárások, terelések, már mától, egészen szerdáig a fővárosban.

Vasút

Nemzeti ünnepünk, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, október 23-a alkalmából szerte Budapesten több helyszínen tartanak rendezvényeket, egyebek mellett október 22-én, vasárnap délután a budai felső rakpartokon, 23-án, hétfőn délelőtt pedig a Kossuth Lajos téren. A megemlékezések, ünnepi rendezvények miatti lezárások, forgalomkorlátozások miatt több közösségi közlekedési járat útvonala is változik.

Közút

A hármas ütközésben egy ember meghalt.

Közút

A baleset Mályinál történt.

Repülés

Délután lesz a korlátozás, sehogy nem lehet majd megközelíteni Ferihegyet!

Közút

Június 25-étől július 3-ig lezárják a Lajos utca és az Árpád fejedelem útja közötti szakaszt, ezért Hűvösvölgy felé kerülő útvonalon közlekedik a 29-es autóbusz.