Keresési eredmény a(z) „utlezaras” címkére
Rendezés:

Közút

Kína miniszterelnöke és delegációja Budapestre látogat, azaz, útlezárások, terelések, már mától, egészen szerdáig a fővárosban.

Vasút

Nemzeti ünnepünk, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, október 23-a alkalmából szerte Budapesten több helyszínen tartanak rendezvényeket, egyebek mellett október 22-én, vasárnap délután a budai felső rakpartokon, 23-án, hétfőn délelőtt pedig a Kossuth Lajos téren. A megemlékezések, ünnepi rendezvények miatti lezárások, forgalomkorlátozások miatt több közösségi közlekedési járat útvonala is változik.

Közút

A hármas ütközésben egy ember meghalt.

Közút

A baleset Mályinál történt.

Repülés

Délután lesz a korlátozás, sehogy nem lehet majd megközelíteni Ferihegyet!

Közút

Június 25-étől július 3-ig lezárják a Lajos utca és az Árpád fejedelem útja közötti szakaszt, ezért Hűvösvölgy felé kerülő útvonalon közlekedik a 29-es autóbusz.

Közút

Június 17-18-án és 24-25-én, valamint augusztus 5-6-án és 12-13-án a gyalogosok, kerékpárosok vehetik majd birtokba a hidat. Az érintett napokon a villamosok is ki lesznek tiltva.

Ellátási lánc

Délelőtt nem jártak a vonatok a Bakonyvasút egy részén, a hegyekbe vezető utak jó része viszont továbbra is zárva van.

Közút

Szerdáról csütörtökre és csütörtökről péntekre virradó éjjel filmforgatás miatt zárják le a forgalom elől a budai Vár alatti alagutat.

Közút

Filmforgatás, demonstráció és futóverseny miatt kell ideiglenes lezárásokra számítani.