Halálos tömegszerencsétlenség az M7-esen: nyolcan vesztették életüket egy buszbalesetben

iho/közút   ·   Frissült: 2021.08.15. 16:33
01_buszbaleset_m7-es

Oldalára borult egy utasokat szállító autóbusz Szabadbattyán térségében. Horvátországból jöttek haza, az utasok aludtak.

Véget ért a helyszínelés, a forgalom megindult, de továbbra is jelentős a torlódás a térségben. A szerencsétlenül járt autóbuszon ötvenhatan utaztak, az utasok aludtak, amikor a baleset történt, nagy rázkódásra ébredtek fel, majd a busz felborult. A Horvátországból érkező Volmer-Tours Kft. buszának utasai nagyrészt budapestiek, de vannak köztük székesfehérváriak is.

 

Korábban írtuk:

A baleset augusztus 15-én 4 óra 55 perckor az M7-es autópálya 70-es kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon, Szabadbattyán térségében történt, ahol egy magyar rendszámú, utasokat szállító autóbusz – eddig ismeretlen körülmények között – oldalára borult. Az elsődleges adatok szerint a helyszínen nyolc ember az életét vesztette, negyvennyolcan megsérültek. Ellátásuk, kórházba szállításuk folyamatban van. A helyszíni szemlét a rendőrök megkezdték.

(fotók: MTI/Mihádák Zoltán)

A helyszínen teljes útlezárás van érvényben, az egyenruhások a forgalmat a szabadbattyáni lehajtónál terelik le az autópályáról, visszatérési lehetőségük a járművezetőknek a következő felhajtónál lehetséges, a 63-as számú főútról.

Kattintson képünkre, nézze meg galériánkat!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek