Keresési eredmény a(z) „vitorlazorepules” címkére
Rendezés:

Repülés

„Életem legnehezebb versenye volt” – mondta a wroclawi díjkiosztó után. Hamarosan esélye lesz a negyedik vb-arany megszerzésére is.

Repülés

Szatymazon zajlik a 13,5 méteresek vb-je, egyelőre a lengyel Kawa az élen. A Világosztályból átnőtt kategória: kis fesztáv, nagy teljesítmény.

Repülés

Akit a rotor szele megcsapott. Gyermekek, gyermeknap, repülés! Ancsa, Nagyvas, meg az óránkénti áldás a tűzoltóktól.

Repülés

Hajnalig ropták az Európa Hajón, előtte: oklevelek, serlegek! Kupagyőztesek, rekorderek, világversenyek győztesei. Elismerést kapott az Őcsényi Repülőklub is.

Repülés

Kiváló magyar helyezések szabad osztályban, Szabó az utolsó napot másodikként zárta. Az ausztrál égbolt végig kék maradt...

Repülés

Két ütközés, mindenki megúszta, zsúfolt a légtér. Váratlanul gyenge idő, de javulni fog. A magyarok közül a legjobb helyen Szabó Péter zárta a hetet.

Repülés

Élvonalbeli gépek, jól felkészült versenyzők, remek idő magas felhőalappal: következik két hét tömény repülés és izgalom...

Repülés

Két gép alkonyati lejtőszélben. A zord, elhagyatott hegyvidék és az emberkéz-alkotta hófehér madár különleges kontrasztja.

Repülés

Megemlékezés Határhegyen: Rotter és a Nemere 1936-os világrekordja a vitorlázórepülés őshazájában. A repülés végül mégsem lett olimpiai szám.

Repülés

Hamar Zoltánt a Honvéd Kórházban műtik, a körülményekhez képest jól van, esélyes a teljes felépülésre.