Egy hét múlva a nindzsák ellen

iho/zöldút   ·   2015.03.19. 10:05
Íme a felhívás, lényeg: ha valaki ráér, jelezze, melyik településen, hol számolna:

„Kilencedik alkalommal hirdetjük meg országos lámpaszámlálásunkat a Magyar Kerékpárosklubbal összefogva. Célunk az, hogy felhívjuk a figyelmet a kerékpárok kivilágítására, és mérjük a felvilágosodásunk ütemét.


Kérünk áldozz erre a célra pár percet, segíts nekünk! A feladat nagyon rövid, és egyszerű. A saját településed tetszőleges, de viszonylag forgalmas pontján március 26-án, csütörtökön, 19:00 és 19:20 között kell megszámolni az elhaladó bringásokat, és feljegyezni, hányan rendelkeztek kivilágított kerékpárral. A legkisebb település is számít. 20 perces mérésed eredményét a criticalmass.hu blogbejegyzése alá, hozzászólásként küldd be nekünk! Mi táblázatba szerkesztjük és közzétesszük az összesítést.

Ide várjuk az adatokat:

http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20150102/ix-orszagos-lampaszamlalas-marcius-26-1900-1920-segits-nekunk

Az eddigi nyolc mérés eredményét is itt találjátok.

Kérünk terjeszd az akciónk hírét, oszd meg a Facebookon, hogy sok helyen mérhessünk, és több bringáshoz jusson el. Eddig 166 mérőpont, és 3925 megszámolt bringás volt a rekord. Döntsük meg! :)”

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek