Fotózd le nekünk! - Ausztria

Berky Dénes   ·   2013.04.16. 08:30
kiskep_ausztria

A hazai közlekedésbarátok kedvelt úticélja a szomszédunk, Ausztria, mivel minden szempontból fejlett járműparkkal és csodás tájakon vezető vasútvonalakkal és közutakkal találkozhat, aki idelátogat. A Railjet vonatok bevezetése óta igazán egyszerűvé vált az utazás, akár Ausztria távolabbi részeibe is el lehet jutni Budapestről. Sokan élnek a lehetőséggel, az ÖBB nyári ifjúsági jegyét, a Sommerticketet is sokan megváltják, hogy egész nyáron annyit utazhassanak, amennyit csak szeretnének. Így, hogy egy szép, átfogó galériát láthassunk Ausztria közlekedéséről, arra kértük olvasóinkat, hogy a sógoréknál készült legjobb felvételeiket küldjék el nekünk. A célt elértük, a felvételeket köszönjük olvasóinknak, jó képnézegetést kívánunk!

Kovács Ferenc a Schneebergre felkúszó Salamanderbahn vonatainak találkozását örökítette meg<br>A képre kattintva galériát tekinthetnek meg az olvasók által küldött felvételekből

A jövő hét témája: A HÉV. Sok ezren használják nap mint nap a Budapest elővárosi közlekedésének alapjául szolgáló zöld vonatokat. A felvételeket várjuk a HÉV jelenéből és múltjából egyaránt, bármelyik vonalról. Arra kérjük olvasóinkat, hogy legfeljebb tíz képet küldjenek, a feldolgozhatóság érdekében. Köszönjük.. A felvételeket ez alkalommal is a berky.denes@indohaz.hu email címre várjuk. A határidő április 21-én vasárnap 18 órakor van, a tárgy rovatba ezt írják: Fotózd le nekünk!

Kapcsolódó hírek