Villamos és személyautó ütközött össze pénteken délelőtt tizenegy óra körül Budapesten az Üllői úton, a Vas Gereben utcánál. A gépkocsiban egy ember megsérült. A villamoson utazók közül senki nem sérült meg. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, az egység áramtalanította a járműveket. A BKK tájékoztatása alapján a karambol miatt az 50-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Határ út metróállomás és a Villanytelep között.

Nem sokkal később, az előző eset helyszínétől nem messze ismét villamosnak ment egy személyautó: az Ady Endre úton, a Jókai utcánál. A gépkocsiba beszorult egy sérült, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók az autó ajtajának eltávolítása után szabadították ki, majd átadták a mentőknek. Az egység áramtalanította a balesetben érintett járműveket. A karambol helyszínén forgalomkorlátozásra kell számítani. A 42-es villamos helyett a teljes vonalon a 194M autóbusszal lehet utazni, mely megáll a 42-es összes érintett megállójában.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!