Mehetnek a Waberer's dolgozói a Balatonra

iho   ·   2015.05.28. 12:32

Százszobás üdülőt és rekreációs központot adott át Orbán Viktor miniszterelnök és Wáberer György, a Waberer's International Zrt. elnök-vezérigazgatója Balatonvilágoson. Az üdülőt a társaság megvásárolta – azaz nem teljesen új épításű ingatlanról van szó, bár nem is nagyon férne el már ilyen a Balaton partján –, a korszerűsítéssel együtt több mint egymilliárd forintjába került a logisztikai óriáscégnak.

Azon túl, hogy természetesen saját strandja van az ingatlannak, műfüves labdarúgó-, és strandröplabdapálya, kézi-, és kosárlabdapálya, továbbá számtalan sportfelszerelés várja a nemsokára már beköltöző nyaralókat. A beruházás kiegészíti a Waberer's szociális intézményrendszerét, a részorulóknak nyújtott támogatást, a gyermeknevelési hozzájárulást, a folyamatos betegállományba került dolgozókról gondolskodást. Az új üdülőben évente ezer alkalmazott pihenhet majd.

Orbán Viktor miniszterelnök a megnyitón azon kívül, hogy a nem állami, hanem magáncég kezdeményezésére létrehozott, felújított üdülő fontosságáról beszélt, a logisztikai iparág szabályozásának újragondolását is megígérte, a 444. hu értesülései szerint egyelőre kétéves akciótervben, időhatárokban, felelősökben gondolkodik a kormány.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek