Omlás a Nyugati pénztárcsarnokában

iho/vasút   ·   2017.10.19. 20:10

A Fonódó blogon isteni friss képek vannak, és mini helyzetjelentés olvasható: a mennyezetről lehullott törmeléket összetakarították, ahol nem veszélyes a csarnok ott már újra lehet jegyet is venni.

(fotó: Fonódó/Tevan Imre)

Hivatalosan: „A Nyugati pályaudvar pénztárcsarnoka csütörtök este fél kilenctől ismét üzemel, menetjegyváltás a pénztárakban lehetséges. A rövid ideig tartó átmeneti korlátozásért a vasúttársaság az utasok elnézését kéri.”

 

Korábban írtuk:

„A MÁV-Start értesíti az utasokat, hogy Budapest-Nyugati pályaudvaron műszaki okok miatt lezárták a pénztárcsarnokot. A menetjegyek a pályaudvaron található automata jegykiadó berendezéseknél válthatók meg.

A csarnok Google Utcaképen, több mint három éve. Nem sokat javult azóta a helyzet... Sőt...

A MÁV-Start azt javasolja utasainak, hogy vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás és az otthoni menetjegynyomtatás lehetőségét, továbbá az online vásárolható és a vonatokon akár mobiltelefonon is bemutatható e-vonatjegyet”olvasható a MÁV holnapján.

Két éve ezek voltak az „állapotok a nagygenerál” idején (fotók: Vörös Attila)

Közben pedig az történt, hogy 18:30-tól életveszélyes omlás miatt bezárták a csarnoki pénztárakat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.