Traktorhúzás Ikarussal

iho/közút   ·   2016.08.16. 13:45
traktorosikarus_kicsi

A hétvégén ötödik alkalommal rendezték meg Hajdúböszörményben a Traktorhúzó Európa Kupát, és ezúttal valamilyen szinten a tömegközlekedés iránt érdeklődők is felfigyeltek az eseményre – általában persze utólag, hiszen mint kiderült, egy régi Ikarus is feltűnt a helyszínen.

A buszt annak idején mi is bemutattuk; akkoriban az utolsó forgalomban lévő 260.00 volt, a sorsa pedig bizonytalanná vált, hiszen a tulaja – aki munkásszállításra használta – a későbbiekben már nem tartott rá igényt. Mint sok másik öreg járműnek, végül ennek is Béke Antal lett a megmentője, a szokásos, éves polgári Ikarus találkozókon többször láthatták is az érdeklődök.

A jelek szerint az elmúlt időszakban a buszt egy kicsit kipofozták, de arra valószínűleg senki nem számított, hogy egy ilyen szokatlan szerepben tűnik majd fel... Na de „beszéljenek” inkább a videók:

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek