Keresési eredmény a(z) „autobuszgyartas” címkére
Rendezés:

Közút

Ötven százalékkal több új autóbuszt regisztráltak 2018-ban Csehországban, mint egy évvel korábban – a győztes meglepően a SOR.

Közút

A célok között szerepel a magyarországi autóbuszgyártás megerősítése, valamint a vasúti és a közúti autóbuszos személyszállítás összehangolása.

Közút

Forgalomba áll az első Reform, jön a helyközi változat és néhány csuklós Conectót is beszereznének.

Közút

Az első Reform 500-as novemberben állhat forgalomba Debrecenben. Elindulhat a típus sorozatgyártása, az elővárosi verzió prototípusa pedig hamarosan elkészül.

Közút

Nem sikerült megegyezni a hitelezőkkel a keddi beszállítói és hitelezői fórumon.

Közút

A határidő vállalható, tartható és hihető is: elsőre egy nem létező dátumot sikerült megadni, amelyet azután korrigáltak, hogy megjelent írásunk.

Közút

Tíz szűrőbusszal is el kellett volna már készülnie a stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetnek, de abból is csak van meg úgy, ahogy. A maradék kilencre most hivatalosan is kapott egy kis haladékot.

Közút

Felszámolók vették át a cég vezetését, kishíján négymilliárddal tartoznak az MKB Banknak, fizetésképtelenek, a gyártás leállt.

Vasút

A lengyel buszgyártó megállapodott a CAF-fal a tulajdonosváltási folyamat elindításáról.

Közút

Ezúttal egy tizenkét és fél méter hosszú, elővárosi kocsi épül. A tervek szerint rövidesen megkezdődhet a sorozatgyártás Debrecenben.


 
 


https://rch.railcargo.com/hu/