Keresési eredmény a(z) „autobuszgyartas” címkére
Rendezés:

Közút

Abidjan város közlekedési vállalata, a Sotra összesen kétszázötven városi buszt rendelt az Ivecótól. Ebből kétszáz Csehországban, ötven pedig Franciaországban készül.

Közút

A Kravtex-Kühne csoport átadta a kétezredik legyártott autóbuszát.

Vasút

Hazai és uniós támogatás révén, csaknem 402 millió forintból. A társaság vasúti személykocsi- és autóbusz-szerelvények gyártásával foglalkozik.

Közút

Új magyar fejlesztésű autóbusszal jelenik meg a piacon a Kravtex-Kühne Csoport. A Credobus Inovell 13+ típust május 8-án, a zsámbéki Busexpón mutatja be a gyártó.

Közút

Ötven százalékkal több új autóbuszt regisztráltak 2018-ban Csehországban, mint egy évvel korábban – a győztes meglepően a SOR.

Közút

A célok között szerepel a magyarországi autóbuszgyártás megerősítése, valamint a vasúti és a közúti autóbuszos személyszállítás összehangolása.

Közút

Forgalomba áll az első Reform, jön a helyközi változat és néhány csuklós Conectót is beszereznének.

Közút

Az első Reform 500-as novemberben állhat forgalomba Debrecenben. Elindulhat a típus sorozatgyártása, az elővárosi verzió prototípusa pedig hamarosan elkészül.

Közút

Nem sikerült megegyezni a hitelezőkkel a keddi beszállítói és hitelezői fórumon.

Közút

A határidő vállalható, tartható és hihető is: elsőre egy nem létező dátumot sikerült megadni, amelyet azután korrigáltak, hogy megjelent írásunk.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/