Keresési eredmény a(z) „emirates” címkére
Rendezés:

Repülés

Szándéknyilatkozat: húsz gép plusz tizenhat opció. Tíz évre előre garantált, hogy marad a gyártósor, de kap-e cserébe fejlesztéseket a megrendelő?

Repülés

Lufthansa: felpörgött a rövid távú/diszkont hálózat. Emirates: helyreállt a jövedelmezőség, lehet megint óriásgépeket venni...

Repülés

Mérföldkőnek számító átadást ünnepelt Hamburgban az Emirates, ahol a vállalat az A380-as géptípus iránti elkötelezettségét is megerősítette. Az eseményen kiemelték az Emirates A380 program repülőgépgyártásra, légiközlekedési iparágra és fogyasztói tapasztalatokra gyakorolt pozitív hatását.

Repülés

Az Emirates és a pszichológus közös kutatása: így lehet elűzni az unalmat. Az IndiGo viszont csendes zónákat alakít ki a gépein.

Repülés

„Bizonyos dolgokat jobban csinálhatunk együtt, mint külön.” Például megharcolni a közel-keleti és közép-ázsiai piacokért a Turkish ellenében.

Repülés

Felmentés: Abu Dhabi, Dubai, Isztambul és Doha, ahol életbe léptek az új szigorítások. De mi van a brit repterekkel, légitársaságokkal?

Repülés

A kevésbé frekventált vonalakon csökken a sűrűség. Visszaüthet-e a szigorítás Amerikára? Veszteségek a turista iparágban. Az ellenfelek szerint nevetséges piaci döntésről beszélni.

Repülés

Megkérdezték az utasokat: a dubai társaság megkapta a fő díjat, és még négy kategóriában jeleskedett.

Repülés

Az új elgondolás szerint nem csak az economy, hanem a prémium-osztályok kapacitása is nő. Nem annyira elegáns lépcsők, de több lesz a hely...

Repülés

Vannak amerikai társaságok, amelyek nem akarnak kormányzati beavatkozást. A nagy közel-keleti három (négy) sikerének titkai és távlatai.