Keresési eredmény a(z) „emirates” címkére
Rendezés:

Repülés

„Bizonyos dolgokat jobban csinálhatunk együtt, mint külön.” Például megharcolni a közel-keleti és közép-ázsiai piacokért a Turkish ellenében.

Repülés

Felmentés: Abu Dhabi, Dubai, Isztambul és Doha, ahol életbe léptek az új szigorítások. De mi van a brit repterekkel, légitársaságokkal?

Repülés

A kevésbé frekventált vonalakon csökken a sűrűség. Visszaüthet-e a szigorítás Amerikára? Veszteségek a turista iparágban. Az ellenfelek szerint nevetséges piaci döntésről beszélni.

Repülés

Megkérdezték az utasokat: a dubai társaság megkapta a fő díjat, és még négy kategóriában jeleskedett.

Repülés

Az új elgondolás szerint nem csak az economy, hanem a prémium-osztályok kapacitása is nő. Nem annyira elegáns lépcsők, de több lesz a hely...

Repülés

Vannak amerikai társaságok, amelyek nem akarnak kormányzati beavatkozást. A nagy közel-keleti három (négy) sikerének titkai és távlatai.

Repülés

Az Aeroflot, mint a legnagyobb ország legnagyobb társasága az erőlista élén. Értékben a három nagy amerikai cég vezet.

Repülés

Megható az üzenet, de áprilisra jönnek az európai ellenintézkedések. Van-e esélye a Dubai–Budapest–Newark járatnak? A380-as a Chopin betonján.

Repülés

A Qatar 777-ese 16 óra körüli idővel ért Új-Zélandba. Rekorddöntés várható: Qantas és Singapore. A leghosszabb 777-es repülés: 22 óra 42 perc...

Repülés

Marad az A380- és B777-es flotta, mi van a 350/787 versennyel? Máshol is váltanak, az Iberia leadja kisebb 340-eseit, Austrian Fokkerek Ausztráliába.