Keresési eredmény a(z) „faa” címkére
Rendezés:

Repülés

Az FAA pilótái és szakemberei is ott vannak a gépen. Túldöntött fordulók, átesések, megközelítések, átstartolások három napon át. Az európai és a kínai hatóság is ragaszkodik a saját vizsgálathoz.

Repülés

Az Avolon lemondása: a Boeing szerint ez inkább a járvány jelensége. Zajlanak a tesztek a típusalkalmasságiért, de hogyan lehet tartani az elkülönítést egy pilótafülkében?

Repülés

A Boeing is javasolja a plusz kiképzést, de ehhez kevés a megfelelő berendezés.

Repülés

Amerikai hírszerző műholdak infra- és radarérzékelői „látták”, mi történt. Mely államok vehetnek részt a vizsgálatban? „Repülőgépek nem robbannak fel maguktól repülés közben”.

Repülés

Nem lesz leépítés. Felkészülés a tilalom feloldásával az átadásokra. Sajtóhisztéria és igazi kérdések: bajban a beszállítók? Gépenként 400 ezernyi alkatrész.

Repülés

Száraz és meleg helyre viszik a gépeket, kiengedett fékszárnnyal. A Boeing-főnök operatív ügyekre koncentrál. Sully kapitány szerint halálcsapda az MCAS.

Repülés

A 737-esek jelzőrendszereit is át kell alakítani? A Boeing akár havi hetven gépet is átadna, de az NTSB tovább késleltetheti a tilalom feloldását. 

Repülés

Az európai hatóság bejelentette, nem fogadja el az amerikaiak döntését a repülési engedély helyreállításáról.

Repülés

A legnagyobb kéthajtóműves szélestörzsű sorsa mostanság mintha összekapcsolódott volna a MAX-ok körüli bonyodalmakkal...

Repülés

Trimmkerék, állásszögszenzorok, kiképzés, szoftver helyett processzorcsere – az EASA követelményei valószínűleg tovább halasztják az újraengedélyeztetést.