Keresési eredmény a(z) „faa” címkére
Rendezés:

Repülés

Politikusok nyomása, a Boeing és az FAA is engedett. Trump, Albert Einstein és az ideális repülőszemélyzet. Halasztják a 777x roll-out ünnepségét.

Repülés

Az A321LR elnyerte a kiterjesztett kéthajtóműves üzemeltetés lehetőségét is. A Primera csődbe ment, az Arkia kapja az első gépet.

Repülés

A Concorde-ot az Egyesült Államok korlátozta, most az EU-nak nem sürgős a zajnormák kialakítása, európai SST-fejlesztések nincsenek, az amerikaiak éveket csúszhatnak.

Repülés

Hatalmas detonáció helyett egy becsukódó kocsiajtó hangja, de egyáltalán nem csak a hangrobbanás a tét. Egyszerűsített engedélyezés tesztrepülésekre.

Repülés

A hatóság követelményei: a gép semmikép se szálhasson fel, ha a szárnyvégek nincsenek repülési helyzetben. Külön  vezérlés, széltűrő képesség.

Repülés

Számolt-e a Boeing azzal, hogy az FAA mi mindent követel a biztonságos üzemeltetés érdekében?

Repülés

Másnap: „business as usual”, a személyzet és a gép is tovább repült. Nem volt ütközés, nem volt azonnali jelentési kötelezettség...

Repülés

Egy amerikai bíróság kimondta, a „heringezés” komoly kockázatokkal jár(hat).

Repülés

A PED-ek a csomagtérben „olyan körülményeket teremthetnek, amelyek túl vannak azon, amivel a repülőgép rendszerei elbírnának”...

Repülés

Közel volt egy 737-es, FAA-vizsgálat. A színész pilótát továbbra is becsülik és tisztelik a repülővilágban, rossz napja pedig mindenkinek lehet.

 
 


https://rch.railcargo.com/hu/