Keresési eredmény a(z) „interju” címkére
Rendezés:

Vasút

Nagyívű gőzösös tervek, újdonságok az Isonzó expressznél és a további különvonatokban. Interjú Schvéd Norberttel, a MÁV Nosztalgia Kft. ügyvezető igazgatójával.

Zöldút

Egyre több időt töltük... Na nem munkával, hanem egyszerűen a munkábajárással. Norbert Schneider szociológus figyelmeztet a következményekre.

Vasút

Rögös volt a sín a mostanában menesztett CRS vonata alatt, de már beindult a különvonatos biznisz – interjú a cég ügyvezetőjével, Szigeti Andrással.

Vasút

A Metrovagonmas karbantartási igazgató-helyettese szerint a 3-as metró szerelvényei csak „emlékeztetnek” a moszkvai metróra, de egyáltalán nem olyanok. Alekszander Nyikityenkó úgy gondolja, nagyon fontos és presztízs értékű projektet teljesítenek Budapestnek.

Vasút

Érdekes interjút adott Csépke András a Magyar Időknek.

Vasút

A legtöbb üzlet – az exkluzív divatbutikoktól a nagy szupermarketekig – tartott a vasárnapi zárvatartás hatásaitól, az ÁRKÁD azonban megmutatta hogyan lehet megbirkózni az új helyzettel. A megoldás kulisszatitkairól, illetve az ÁRKÁD üzemeltetőjének szakmai díjáról Hahner Klaudia és Vizsolyi Dániel bevásárlóközpont igazgatók beszéltek.

Vasút

Nyugodtan lehetne Mr. Villamosnak is szólítani. Amit Komjáthy György nem tud a budapesti villamosokról, az egyszerűen nincs. Lassan tíz éve adott nekünk interjút. Ma is érvényes, az utolsó betűig.

Vasút

Időnként felröppennek a hírek, hogy se terv, se pénz nincs a ma már csak Múzeumi Negyedként emlegetett projektre. Legutóbb éppen Tarlós István főpolgármester mondta azt, hogy „a Városliget-projekt megvalósításának üteme kérdésessé vált finanszírozási kérdések miatt.” A tervekről Baán Lászlót, a Liget Projekt kormánybiztosát kérdeztük.

Vasút

Mínusz 31 fokban Komáromban fölkérezkedett egy Kandóra – 1947-ben. A magyar vasút doyenje, páratlan fotóarchívumában nem győzünk gyönyörködni. Szűk tíz éve adott nekünk interjút.

Vasút

Pozitív üzemi eredmény, kiépülő balkáni tengely, a hazai vasúti árufuvarozási piacon stabilan őrzött hetven–hetvenöt százalékos részesedés. Interjú a Rail Cargo Hungaria Zrt. igazgatóságának elnökével, dr. Kovács Imrével.