Keresési eredmény a(z) „keses” címkére
Rendezés:

Vasút

Érd és Százhalombatta között a vasút felett átvezető elektromos távvezeték a vasúti felsővezetékre kerülve zárlatot okoz. A pécsi vonalon többórás késésekre kell számítani.

Vasút

A mozdony és az első kocsi lépett ki a sínekről szerdán délután. A baleset miatt jelentős késések voltak a Miskolc és Szerencs, valamint Hidasnémeti között közlekedő vonatoknál.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló szeptember 9-étől szeptember 15-éig.

Vasút

A baleset során a járművön kívül egy váltó is megrongálódott, délutánig késésekre kell számítani a pályaudvaron.

Vasút

Egy munkagép megrongálta a felsővezetéket az egyik vágány felett, a többin pedig vágányzár van. Jelentős késésekre kell számítani.

Vasút

A 418 331-es remot Csörgő kapott lángra az egyik Tapolcára tartó Kék Hullám sebesvonaton.

Vasút

A Rózsa és a Borsod IC-k néztek egymással farkasszemet. Az eset miatt a miskolci vonalon jelentős késésekre kell számítani. Friss: a rendőrségi helyszínelés befejeztével újraindult a vonatközlekedés Hatvan–Hort-Csány–Vámosgyörk között, de a menetrend szerinti közlekedés csak szombat reggelre állhat helyre.

Vasút

A Ljubljanából Budapestre tartó járat két kocsija Rimske Toplicénél lépett ki a sínekről.

Vasút

A pálya megtisztítása napokig eltart, addig Nagymaros és Szob között csak egy vágányon, sebességkorlátozással közlekedhetnek a vonatok. Késésekre kell számítani a szobi vonalon.

Repülés

Az üzemanyag-feltöltésben keletkeztek problémák még szerdán, emiatt háromszáz járatot töröltek. Csütörtökön is késésekre és járattörlésekre lehet számítani.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/