Keresési eredmény a(z) „logisztika” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

A híres Hanza-város és Kína között már a 18. század óta zajlik kereskedelem.

Ellátási lánc

Az idei első félévet 324 millió korona adózás előtti üzemi nyereséggel zárta, ami az utóbbi néhány év veszteségeihez képest kiváló eredmény.

Ellátási lánc

A török Ekol Logistics és a belga gyűjtőfuvarozó Transuniverse Forwarding negyvenhektáros létesítményt hoz létre a belga városban található Kluizendok kikötőben.

Ellátási lánc

Nem volt új ipari átadás 2019 második negyedévében, így a budapesti és a Budapest környéki agglomeráció spekulatív ipari ingatlanállománya továbbra is 2 millió 200 ezer 250 négyzetméter.

Ellátási lánc

A fél méter magas kisautókat az e-kereskedelemmel foglalkozó Suning óriásvállalat egyik helyi leányvállalata üzemelteti Nankingban.

Ellátási lánc

Németország, Csehország, Szlovákia és Magyarország vesz részt az európai közlekedési hálózat regionális fejlesztésével foglalkozó CORCAP projektben.

Vasút

Eddig összesen egymillió tonna vasipari alapanyagot szállított el vasúton a DB Schenker Csehországban kilenc év alatt. Ennyi áru 44 ezer 500 kamionban fért volna el.

Ellátási lánc

A Zug-Monitor alkalmazással valós időben lehet látni a szerelvények helyzetét.

Ellátási lánc

Az oroszok feloldották a korábbi szállítási tilalmat, azonban új szabályozás is szükséges.

Ellátási lánc

A Gebrüder Weiss megnyitotta üzbég képviseletét a fővárosban, Taskentben. Ez stabillá teszi a nemzetközi szállítási és logisztikai vállalat közép-ázsiai jelenlétét.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/