Keresési eredmény a(z) „logisztika” címkére
Rendezés:

Vasút

Hetente indulnak Jivu városából Madridba a koronavírus elleni védekezés különböző eszközeit szállító tehervonatok.

Ellátási lánc

A pandémiában, amikor minden gazdasági, politikai és magánjellegű interakció a járvány megfékezésére fókuszál, egy példátlan mértékű összefogás zajlott le Európában és Magyarországon is állatvédő szervezetek között.

Ellátási lánc

Kiszámítható és összehangolt kapacitáskezelésre van szükség az Európai Unió teljes területén.

Ellátási lánc

A Shakespeare Martineau ügyvédi iroda ellátásilánc-szakembere, Matthew Sutton azokról a kihívásokról beszélt, melyekkel az ellátási láncnak a jelen körülmények között szembe kell néznie.

Közút

Tíz és ötven százalék közötti visszaesést regisztrálnak a cseh közúti fuvarozók a koronavírus-járvány miatt – és még nem fogtak padlót.

Ellátási lánc

Több szakmai érdekképviseleti szervezettel együttműködve az MLSZKSZ összeállította a logisztikát érintő, az egyes szervezetek tagságától kapott, véleményük szerint a legsürgősebben megoldandó feladatokat.

Vasút

A koronavírus elleni védekezés egyik lépéseként számos országban leállították a személyszállító vonatok közlekedését, ami kedvez a vasúti árufuvarozásnak.

Ellátási lánc

Az igazgatóság március 23-ától Erdélyi Barnát, a társaság jelenlegi gazdasági vezérigazgató-helyettesét nevezte ki ideiglenes vezérigazgatónak.

Vasút

A Rail Freight Group arra szólította fel a brit kormányt és az egész társadalmat, hogy ismerjék el a vasúti áruszállításban dolgozókat, mivel ők kulcsfontosságúak a brit gazdaság túlélése szempontjából.

Vasút

A hajóstársaságok a kapacitások közel felét már törölték. Felfüggesztett hatósági vizsgák. Ritkulnak az expresszek Csehországban. BUD: 5700 járattal kevesebb – „járványhírek” a közlekedés világából.