Keresési eredmény a(z) „logisztika” címkére
Rendezés:

Vasút

Németország és a romániai Craiova között is elindultak az egyedi kocsirakományokat szállító tehervonatok.

Vasút

Így már tizenegy többáramnemű villamos mozdonya van a PKP Cargo Csoportba tartozó teherszállító vasúttársaságnak.

Vasút

Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára indította el Budapestről 1200 kilométeres útjára azt a vonatot, amely az Ekol Kft. 3000. pótkocsiját juttatja el vasúton nyugat-európai célállomására.

Vasút

A legfrissebb közlekedési statisztikák szerint az idei év első negyedévében 90,3 millió tonna árut szállítottak Csehországban közúton.

Ellátási lánc

A logisztikai központ 70 ezer négyzetméternyi területén 4 800 konténer befogadására, tárolására és átrakodására képesek.

Ellátási lánc

Mintegy 1,3 milliárd forintos beruházással, új, kétezer négyzetméteres üzemcsarnokkal bővíti gyártási kapacitásait az Adient Mezőlak Kft.

Ellátási lánc

Új versenytárssal kell szembenéznie a vasúti teherfuvarozásnak a közúti fuvarozás formájában, miután Kína az összes ellenőrzőpontját megnyitotta.

Ellátási lánc

A vasúti, vízi és közúti fuvarozás hatékonyabb együttműködésével évente ennyivel lehetne kevesebb a magyarországi közutakon – áll a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének legfrissebb éves elemzésében.

Ellátási lánc

Megtiltotta az Agrárminisztérium az állatok szállítását a klímaberendezéssel nem rendelkező járművekben, emellett az előrejelzett rendkívüli hőség miatt ismét tiltja a hosszú távú, Magyarországról Törökországba tartó kérődzőállat-szállítmányok indítását.

Ellátási lánc

Kikötőt és logisztikai bázist létesít Magyarország Triesztben, hogy a tengerentúlra exportáló magyar vállalatok gyorsan és akadálymentesen szállítmányozhassanak.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/