Keresési eredmény a(z) „logisztika” címkére
Rendezés:

Zöldút

Két akkumulátoros elektromos Scania elosztó tehergépkocsit állított üzembe Oslóban az ASKO norvég nagykereskedelmi vállalat.

Vasút

A TX Logistik Magyarországon is alkalmazza a NiKRASA-rendszert, melynek segítségével a nem daruzható félpótkocsikat is pőrekocsikra lehet emelni.

Vasút

Az év végére helymeghatározással, valamint mozgás- és rázkódásérzékeléssel is ellátják a teherkocsikat.

Ellátási lánc

Tizenötezer kamionra lett volna szükség ennyi áru elszállítására. A Mattoni 1873 ásványvizeket gyártó vállalat 2012 óta szállítja termékeit vasúton is.

Ellátási lánc

Hollandia Limburg tartománya államilag segítette a venlói létesítmény terjeszkedését, ez pedig tisztességtelen versenynek minősül.

Ellátási lánc

Az iparág egyik vezető szakértője ezért arra figyelmezteti a vállalkozásokat, hogy vizsgálják felül a hozzáállásukat.

Ellátási lánc

Nehéz helyzetben a közúti fuvarozók, a vasút az árufuvarozást támogató infrastrukturális fejlesztések elmaradását sínyli meg, a Dunából meg hiányzik másfél méternyi víz.

Ellátási lánc

Az ingatlanvállalatok közül a Prologis végzett az élen a világ 100 legfenntarthatóbb vállalatát összesítő 2020-as listán. A cégek fenntarthatósági tevékenységét értékelő éves rangsorban a Prologis az Egyesült Államok vállalatai közül a hatodik, globálisan pedig a huszonhatodik helyen áll.

Ellátási lánc

Percek alatt szerelés nélkül összecsukható és nyitható konténereket szállít a Continest Technologies Jeruzsálemnek.

Ellátási lánc

Kelet-Közép-Európa legnagyobb intermodális terminálja épül Fényeslitkén.